tiistai 17. lokakuuta 2017

Pujottelutreeniä ilman etupalkkaa

Mulla on tähän asti ollut Hepulla pujottelun lopussa odottamassa palkka. Aluksi oli namikuppi, mutta sitten kun lelut alkoi kelvata niin siirryin lelupalkkaan. Heppu menee etupalkalla kovin hienosti niin päätin kokeilla ilman sitä.

Nää on kyllä hauskoja kokeiluja treeneissä kun kaikki ei olekaan kuin ennen. Heppu ei meinannut millään tajuta koko pujottelua kun ei sitä loppupalkkaa siellä ollut (pujottelussa edelleen kaaret). Saatiin kuitenkin onnistumaan molemmin puolin, mutta meno oli hyvin harkitsevaista. Ei haittaa ollenkaan, että pieni joutuu vähän miettimään ja jatketaankin nyt tällä systeemillä😊

Pikkuisen tehtiin 2 on 2 off treeniä ja alkaa kyllä näyttää tosi hyvältä. Tuossa mulla on kontaktin jälkeen hyppy ja sen perässä lelu houkuttimena. Se on ihan sitä varten, että saan Hepun menemään ilman mun apua kontaktille ja tänään se menikin tosi hienosti. Kyllä tuotakin pitää jossain vaiheessa vähän vaikeuttaa ja täytyykin miettiä, miten se tapahtuu.

Milloinkahan sen keinun opetuksen aloittais? Viime talvikautena tutustuttiin keinuun niin, että Heppu oli siinä alastulolla ja keinua keinutettiin ylös ja alas, eikä se kyllä siitä piitannut yhtään mitään. Pitäis kai siihen paukutteluun alkaa jo pikku hilijaa totutella. No, ehkä ensi kerralla kun innostun treenailemaan tuossa pihassa.

Kevennyksenä Hepun makoilutyyli tältä päivältä.Se tapaa aina kiertää noi etujalat jotenkin ihan oudosti mutkalle 😄


Ei kommentteja: