sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Tänään ei yhtään kramppia :-)

Ihana oli nukkua kellon ympäri ja vielä ihanampaa oli, että aamulla pääsin sängystä ylös ilman kramppeja :-). Kyllä tää tästä vielä iloksi muutttuu! Koko päivä mennyt oikein mukavasti eikä ole pahemmin enää tarvinnut miettiä ihan jokaista liikettä. Huominen vielä sairaslomaa, joten enköhän ole tiistaina jo valmis töihin :-)

Metsäpolulle en vielä kuitenkaan uskaltanut lähteä lenkille, joten lähdettiin Mimmin kanssa muistelemaan mun ja Lyylin vahoja lenkkireittejä ja kierrettiin Ristinummen pururata ympäri. Se ei ollut muuttunut ollenkaan, mutta tuntui jotenkin lyhyeltä. Johtuu tietenkin siitä, että mä kävelin sinne aina Teeriniemeltä, kiersin kierroksen ja kävelin takaisin ja tuosta tuli sellainen tunnin lenkki muistaakseni. Nyt kiersin pelkän pururadan ja aikaa meni jotain puolisen tuntia. Selkään ei sattunut oikeastaan ollenkaan ja uskalsinkin kävellä jo huomattavasti reippaampaa vauhtia kuin eilen. Niin ihanaa!! :-)

Pennuille tuli ikää viikonloppuan neljä viikkoa. Enää kolme viikkoa kun uusi pentunen saapuu taloon ♥

Pennut alla 4-viikkoisia, kuvaajan Jenni Leino.

Kasper
Jesper
Joonatan
Ja yksi nartuista tulee mulle. Mikä, niin on vielä epävarmaa :-). Kaikki on omalla tavallaan söpöjä, mutta luonteet vielä vähän arvoitus.

Vidia
Rosetta
Prilla

Ei kommentteja: