sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Daamin tekniikkatreenit

Daami pääsi mukaan Jennin tekniikkatreeniryhmään, joka on aina keskiviikkoiltaisin Paws:in hallilla. Vähänkö hienoa päästä treeneihin, jossa joku oikeesti katsoo perään :-). Tämän kesän olen melkolailla treenannut itsekseen, joten tämä on kovin tervetullut juttu :-)

Viime keskiviikkona oli ekat treenit. Tehtiin ilman esteitä kaikenlaisia juttuja. Olen monta kertaa noita meinannut tehdä, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi. Nyt oli sitten pakko ;-). Kivat treenit oli! Otettiin leijeröintiä ja ohjaajan mukana pyörimistä ennen palkalle päästämistä. Lopussa vielä hypyn tarjoamista erilaisilla tavoilla (tässä mukana toki hyppyestekin oikein matalalla rimalla). Pääpontti siinä, että ohjaaja lähtee koko ajan aiemmin ja aiemmin liikkeelle. Hyvin Daami kyllä tuossa toimi :-)

Tänään jatkoin tuota hypyn tarjoamista omassa pihassa yhdellä hypyllä. Aika nopsaan pystyin koko ajan aikaisemmin lähtemään liikkeelle. Jos Daami sattui tulemaan ilman hyppyä mun perään niin sitten vaan liinat kiinni mulla ja odottamaan, että se hyppää. Taitava pieni.

Kontaktiharkkaa otettiin pelkällä alasmenolla. Keinu oli tässä käytössä. Daami tajuaa kyllä hirmu hyvin, mitä siellä pitää tehdä kun otetaan vain pelkkää alasmenoa. Kentällä ja kisoissakin on jotenkin kovin epävarma kun pitää mennä koko este, varsinkin puomilla tuo paikka on ihan hukassa koko esteen kanssa. Ehkä se tuonkin hoksaa jossain välissä.

Ei kommentteja: