keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Gimman Maalahden 5.10. kisojen radat

Vähän viiveellä, mutta tässä Gimman radat Maalahden 5.10. kisoista :-). Tuomarina näissäkin kaikissa oli Anne Savioja.

Ensimmäiseltä radalta saatiin nollavoitto :-). Rata oli outo profiililtaan. Siinä ei itse tarvinnut juosta juuri ollenkaan, vaan joutui vähän niinku odottelemaan koiraa ja ohjaamaan paikaltaan. Aika hassua jotenkin. Mutta ei paha näinkään :-)


Toinen ratakin oli ihan hyvä. Pitkästä aikaa tuli gimmamainen kielto, jota ei aikoihin ole tullut. Enkä sitä osannut enää edes pelätä. Olisi vissiin pitänyt. Aa:n jälkeiselle hypylle kielto. Ainahan noi kontaktin jälkeiset tilanteet on vähän arvaamattomia. Olisi siis pitänyt olla vaan tarkempi. Toinenkin kielto oli aika lähellä... Muuten ihan siistiä menoa :-)
Kolmas rata oli kahden hyllyn rata :-D. Takaakierto heti 4. esteellä meni pieleen kun taisi mulla olla kiire jo jatkotilanteeseen, enkä näin ollen ohjannut kunnolla. Videolla ei näy pussin jälkeinen tilanne, mutta siellä oli hyppy, joka piti kiertää takaa, enkä todellakaan ehtinyt sinne ohjaamaan ja Gimma hyppäsi sen väärään suuntaan. Puottelu oli varsin bueno, vaikka leijeröin putken. Lopussa kaarrattaa kun mun ajoitukset on ihan pielessä.


Tuloksista viis, kyllä vaan on Gimman kanssa ihana mennä agilitya. Se menee jotenkin niin kauheen kevyesti. Ihana Gimma ♥

Ei kommentteja: