sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Agilitya 23.6.

Piti jo aiemmin mennä kentälle treenaamaan, mutta kun koko ajan vaan sataa niin sinne meno vaan siirtyi ja siirtyi. Perjantaina vihdoin oli sen verran kiva ilma, että lähdin ajelemaan kentälle. Otin kaikki puuceet mukaan.

Yksin kun olin niin en halunnut mitään megarataa rakentaa, joten tein OMD-sivustolla olleen pakkovalssiharjoituksen, jossa oli vain neljä hyppyä ja yksi putki. Samalla pätkällä sai harjoiteltua pakkovalssi-jaakotuksia sekä kontakti-lukitus-ennakointia.

Halusin testata onko Daamilla edelleen hyvä meininki kun teen ensin Hepun kanssa. Heppu on niin aloittelija vielä, että sen kanssa en ihan koko "rataa" tehnyt, mutta tein kuitenkin pakkovalssiharjoituksia. Heppu on kyllä jännä tyyppi kun ei se tule ns. normaali ohjauksiin välillä ollenkaan. Välillä taas menee oikein hienosti. Pakkovalssi vasemmalla kädellä ei tuottanut mitään vaikeuksia, mutta oikealla kädellä meni vaan hypylle. Vaikka kuinka heilutin ja vispasin kättä sinne pakkovalssipaikkaan niin meni vaan hypylle suoraan. Pakko oli ottaa lelu avuksi, että sain sen tulemaan oikein. Jaakotuksia ei tehty ollenkaan, mutta vähän noita lukituksia yms. tehtiin kyllä.

Daami seuraavaksi. Ja kyllä! Se meni taas tosi hyvällä sykkeellä!! Mä niin saan kiksit tuosta kun se liikkuu. Jos se joskus vaikka jäisi normaalivauhdiksi niin olisin varsin tyytyväinen. Ei se nyt ihan Gimman vauhtia mene, mutta ihan hirmu lujaa Daamiksi ja innoissaan. Pitää miettiä, miten voin käyttää Heppua hyväkseni Daamin kisavauhdin kanssa. Daamilla meni kaikki oikeasti tosi kivasti. Kyllähän se noi kaikki osaa, mutta kun ei ole sitä moottoria ollut niin on tullut herkästi kieltoja. Nyt ei tullut. Pidä Daami tämä :-)

Gimma ♥. Ei ehkä muuta tarvitse sanoa Gimman osuudesta, kaikki meni tuosta noin vain. On se sellainen murunen ♥

Hepun kanssa otin vielä toisen setin. Ei se kyllä vielä lukitse hyppyjä, jos ne on vähän vinossa. Lopulta jouduin luovuttamaan ja laitoin hypyt suoraan linjaan niin, että oli hyppy-hyppy-mutakputki-hyppy-hyppy. Siinäkin meinasi olla haastetta kun meni putkeen mun edestä väärään päähän. Toisesta suunnasta ei taas mitään ongelmaa. Hassu koira. Sain lopulta onnistumaan molempiin suuntiin ja eteen-käsky näyttäisi olevan jo hyvin hanskassa :-). Otettiin vielä vähän rengastreeniä ja kontaktien 2 on 2 off asentoa. Hyvin sujui molemmat.

Ei kommentteja: