maanantai 12. joulukuuta 2011

Gimmalle triplanolla, FI AVA-titteli sekä arvokisatulokset kasassa :-)

Huh, mikä päivä lauantaina! Gimma tekas triplanollaan ja sai SERTin, jonka myötä tuli agilityvalioksi. Myös arvokisanollat on nyt kasassa. Gimma pääsee ensimmäisiin karsintoihinsa ensi kesänä. Ihanaa!! En ihan vieläkään voi käsittää, että onnistuttiin tekemään kolme nollaa. En ole ikinä, millään mun koiralla, onnistunut tuota tekemään. Ja nyt sitten Gimman kanssa onnistui, vaikka ei tosiaankaan ole kovin kovasti sen kanssa nollia onnistuttu tekemään. Olipa aika mahtava olo kisojen jälkeen :-).

Toki joka radalla oli jotain pientä, mitä olisi voitu tehdä paremmin, mutta ne ei kyllä haittaa tippaakaan. Suurin osa radoista sujui kuitenkin juuri niin kuin olin ajatellut. Gimma on alkanut edetä melkein kuin ajatus. Eikä tarvitse enää pelätä sen kanssa kieltoja kuten alkutaipaleella. Gimman kanssa on oikea nautinto mennä ♥

En nyt tarkempaa analyysia kirjoittele Gimman radoista. Video kertoo enemmän kuin sanat :-)

Kuva: Anki Molander

Taisin vielä leijailla jossain pilvissä Mimmin ratojen aikana, joten sen kanssa ei kovin hyvin kisat mennyt. Ensimmäisellä radalla Mimmi ei pysähtynyt puomilla, loikkasi jopa kontaktin yli :-O. Tuota mietin sitten tovin ja harmittelin kun en huomannut palauttaa. Yksi rima myös tipahti aika pian kontaktivirheen jälkeen. En ihan keskittynyt tuossa vaiheessa. Loppurata ihan hyvä.

Hyppärillä saatiin kuin ihmeen kaupalla nolla aikaiseksi. Pientä ehtimisongelmaa suoran putken pakkovalssissa ja lopussa takaakierto-päällejuoksujen kanssa sekä loppusuoran (suora putki - hyppy) kanssa. Mimmi oli jo tulossa viimeisen hypyn ohi, mutta kääntyi kuin kääntyikin vielä hypylle. Nolla ja toinen sija.

Viimeinen rata 10. Kääntyi suoralta putkelta väärään suuntaan, jonka seurauksena tuli seuraavan hypyn ohi. En kyllä tajua, miksi kääntyi noin. En löytänyt videoltakaan syytä. Tilastotappio ehkä :-D. Nyt otettiin puomin kontakti kunnolla. Pituudella onnistunut sivuirrotus. Tää oli kyllä aika vau! :-) Toiseksiviimeinen rima vielä alas kun päätin kokeilla ehdinkö sinne tekemään valssin. Ehdin, mutta sillä seurauksella, että valssin jälkeinen rima tipahti kun en pystynyt pyörimisen jälkeen ohjaamana kunnolla.

Kuva: Anki Molander

Mukava oli kisata jälleen Seinäjoen Wall Sport areenalla. Kisapaikka sai lisää hyviä muistoja aikaiseksi :-).

Ai niin, tuomarina makseilla joka radalla ja mineillä ensimmäisellä radalla oli Kari Jalonen. Minien muut radat olivat Johanna Nybergin käsialaa. Varsinkin Jalosen radoista tykkäsin kovasti. Johannan radat oli vähän erilaiset, mutta eipä niissäkään mitään vikaa ollut.

7 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hurjasti onnea Gimman valioitumisesta!

Sonja ja koirat kirjoitti...

Onnea vielä tätä kautta tuhannesti paljon :)

Outi kirjoitti...

Jättionnittelut valioitumisesta ja triplanollasta :) Tuollaista menoa kun jatkatte, niin alkaa nollaprosentti olla kohdillaan!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuo ole askel kohti seuraavaa tasoa, loistavaa!

Figo sai myös karsintanollat kasaan viikonloppuna ja pari viikkoa sitten tripla jäi viimeseen rimaan :)

Tsemppiä tuleviin koitoksiin ja mukavia joulun aikoja.

t. Pasi

Kati kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Erikseen vielä kiitos Pasille kommentista. En noin sitä ajatellut, mutta tosiaan, seuraava tasohan tämä on kun ei ole ennen koettu :-))

Miira kirjoitti...

Onnea KAti ja Gimma!! Niinku sanoin: meno oli IHAN erilaista kun viimeksi Gimmaa nähdessäni: siitä oli tullut ihan sukka!! ;)

Kati kirjoitti...

Kiitos Miira :-)