sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lyhennetty ketomus parista kisasta Mimmin kanssa ja Gimman tiineydestä

Ihan surkeata tämä mun kirjoittaminen! En vaan saa aikaiseksi...

Joitain kisoja ollut tässä karsintojen jälkeen Mimmin kanssa. Ja kerran jopa treenit (!). Vaasassa (12.9.) pari starttia, joista toinen ihan nollavoitto. Enää tuplanolla ja neljä irrallista nollaa karsintoihin ;-). Mikäs tässä. Ois vaan niin kiva saada Mimmulin kanssa nollat kasaan ennen kuin Gimma palailee kisakentille niin saisin sitten keskittyä pelkästään Gimmaan. Aika toivottomalta näyttä tällä hetkellä.

Tänään Pietarsaaresta kolme hyllyä Timo Vertasen radoilta. Oli ihan sairaan hauskat radat, mutta olisi pitänyt olla joku pikajuoksija, että niistä olisi selvinnyt. Ei siis mahdollista mun tämän hetken kunnolla eikä näillä läskeillä :-P. Mutta kivaa oli silti :-)

Gimma kävi ultrassa 14. pv. Siellä näkyi lääkärin mukaan monta pentua. Ensin oli kaksi, sitten kolme... neljä... kuusi... ja monta!! Eli ainakin kuusi, voi olla jopa tuplaten. Gimma parka ;-)

Mitään tiineyteen viittaavia oireita ei ollut ennen ultraa. Ehkä sen tissit oli isommat kuin tavallisesti, mutta tuostakaan en ole varma kun tyhmänä ihmisenä en ole niitä aiemmin tutkinut juoksun jälkeen. Ainoa erilaisuus on aamuisin. Kun herään niin Gimma tulee mulle "juttelemaan", mitä ei ole aiemmin tehnyt. Ihan kauhea uu-uuu-uuuu-uu juttelu käyntiin ja minä tietty sitä vielä innostan juttelemalla suunnilleen samalla lailla takaisin. Se voisi olla sivullisista hauskaa kuunneltavaa :-D. Tänään huomasin, että Gimma nuolee mahaansa ja vikisee samalla. Saattaa tuntua pentuset vähän oudoilta :-). Poistin myös punkin siitä tänään :-/

Voijjee, että tämä on jännää mulle ensikertalaiselle, vaikka en itse niitä pentuja teetäkään enkä maailmaan saata. Silti se on mun pieni lapsonen, joka ne pennut synnyttää. Mun rakas ♥. Pentue on siis seuraava Eyewitness-pentue ja täällä jotain tietoa asiasta.

Innostuin sitten ilmoittamaan Mimmin Oulun kisoihin 25.-26.8., kaksi starttia molempina päivinä. Mä kyllä jostain syystä pidän Mimmiä jo vanhana ja että se ei kestä enää kaksipäiväisiä kisoja. Nyt kuitenkin päätin, että tuon on paskapuhetta ja Mimmi on elämänsä kunnossa, kuten se vaikuttaa nyt olevan :-). Se on nyt 8,5-vuotias ihan pian, joten ei sheltiksi edes paha. Mä luulen, että sen sairastelut vaikuttaa tässä ja samaten uuden pennun tulo vaikuttaa siihen, että Mimmi pitää pian jättää jo sivuun. No, se pian ei tule kovin äkkiä vastaan kun tulevan pennun kanssa menee melki kaksi vuotta, että se on kisakunnossa. Päätin nyt, että Mimmi ei ole vielä vanha. Se vaan tarvitsee ehkä vähän enemmän huoltoa, mutta ikäloppu se ei kuitenkaan vielä ole. Sen näytti jo tämän päivän kisojen vauhtikin :-)

4 kommenttia:

Tuulikki kirjoitti...

Onnellista loppuodotusta Gimmalle: elätte jännittäviä aikoja! :)

Ja kiva, kun tulette oulun kisoihin: nähdäänpä sitten kisakentän reunamilla! :)

Kati kirjoitti...

Tuulikki, nyppääthän hihasta, jos en sinua tunnista :-). Ei ole taidettu livenä nähdä (tai sitten en muista) ollenkaan.

Anne kirjoitti...

Mimmi on rautamimmi eikä mikään vanhus! Tarvii vaan kovaa käyttöä eikä mitään mummoilua. Nih.

Hui kauhistus jos Gimma saakin tusinan pentuja :O Voin kertoa, että sä et tosiaankaan haluaisi hoitaa niitä pentuaikaa ;D
Ja paljon turvallisempaahan se on seurata vähän sivusta, mutta kuitenkin aitiopaikalta pentusten matkaa alusta loppuun.

Reetta kirjoitti...

Tervetuloa Ouluun=) Toivottavasti törmätään!