maanantai 31. joulukuuta 2012

Tokoa Gimman ja Daamin kanssa

Tuota noin, viimeinen toko-aiheinen kirjoitus multa täällä 14.1.2012. Voiko olla noin kauan viime treenistä?? Ehkä. Tai sitten en vaan ole jaksanut kirjoittaa kuten en monesta agilitytreeneistäkään ole jaksanut... Jos tosiaan on noin kauan edellisestä kerrasta niin ehkä olikin jo aika päästä tänään tokoilemaan :-D. Mukana oli Gimma ja Daami.

Gimman kanssa ensin ihan vaan seuraamista. Ensin pelkästään kontaktia sivulla olosta. Meinasi tyttö mennä maahan aina kun annoin sivu-käskyn. Kyllähän se lopulta sitten hoksasi mistä siinä olikaan kyse. Pikku seuraamispätkä. Jossain vaiheessa alkoi odottaa palkkaa ja otti vähän etäisyyttä, mutta kun palkkaa ei tullut niin tuli takas hyvään paikkaan ja siitä sitten palkka.

Ruutu oli tehtynä valmiiksi, joten päätin sitäkin ottaa. Edellisestä kerrasta oli niin pitkä aika, että ensin vein pallon Gimman kanssa ruudun takareunalle ja lähetys. Meni sairaan hyvin ja nopeasti ruutuun! Toinen kerta näyttöruuutuna. Edelleen ylihyvä vauhti ja taisi pysähtyäkin ilman mun käskyä sinne. Pitänee ottaa pysäytyskäsky mukaan tuohon, vaikka ei näemmä sitä tarvitse. Muistelen kuitenkin, että koira ei saa itsekseen ruutuun pysähtyä. Pallon heitin palkaksi ja sitten oli bileet. Gimma oli niin täpinässä ♥

Daamin kanssa näytin vähän makkaraseuraamista, että onko se yhtään oikeanlaista ja saatiin puhtaat paperit Hennalta :-). Katsottiin myös sivulletuloa ja siinä sain hyvän vinkin nostaa namikäden hieman nopeammin ylös niin Daamikin istuu nopeammin. Toimii! Kun Daami oppii vähän paremmin tuon sivulletulon niin sitten aletaan harjoitella myös käännöksiä paikaallaan.

Lopuksi vielä koitin, leikkiikö Daami lelulla tuolla hallilla ollenkaan. Vähän vaati härnäystä ennen kuin nappasi leluun kiinni, mutta sitten kyllä leikittiin hyvin. Kun annan voittaa lelun niin ei meinaa tuoda sitä mulle takaisin. Tähänkin sain hyvä vinkkejä Hennalta :-)

Ei kommentteja: