lauantai 29. joulukuuta 2012

Vapaapäivän aksaa

Kävin perjantaina päivällä treenaamssa Hennan kanssa Koiviksen kasvihuoneella. Otettiin vaihteeksi ihan vaan tekniikkatreenit.

Tehtiin pakkovalsseja monta peräkkäin, samoin niisto-sokkareita ja saksalaisia. Sekaan mahtui myös twistiä ja backlappia. Siinäpä sitä oli jo eri ohjauksia viiden hypyn pätkään :-D.

Mimmillä onnistui kaikki molemmin puolin. Jopa se backlap, jota en ole aikoihin treenannut. Gimmalla meni myös muuten tosi hyvin, mutta niisto-sokkaria en osaa tehdä tarpeeksi hyvin vielä toiselta puolelta (siivekkeen kiero oikealta). Myös backlap vaati pientä säätöä. Mulla sama vika tuossa kuin sylkkärissä, eli käsi nousee liikaa jostain syystä. Sen kun sain kuriin niin johan toimi :-)

Daamikin oli mukana treeneissä ja koitettiin jälleen ottaa putkea. Kyllä se sen aika kivasti muisti :-). Otettiin myös takaakiertoa namikupin avulla ja hyvin meni, varsinkin vasemmalta puolelta kierrätettynä. Toinen puoli on mulle itselle heikompi. Toisella sessiolla otettiin yhtä "hyppyä". En halunnut laittaa rimaa maahan kun on aika vaarallinen, jos siihen päälle astuu. Niinpä laitoinkin sitten ohuen bumperin kun sellaisia näytti hallilla olevan :-). Ensin siis yksi hyppy ja sitten putki-hyppy, jossa hyppy aika lähellä putkea. Lopuksi vielä kaksi hyppyä peräkkäin. Kovin oppivaiselta vaikauttaa mun pikku tyttönen ♥

Kuva: Harri Haka-Aho

Ei kommentteja: