maanantai 28. tammikuuta 2013

♥ Pimu 22.1.1998-28.1.2013 ♥

Pimu sai tammikuun alussa jonkinlaisen epileptisen kohtauksen. Tokeni siitä, joten päätettiin katsoa uusiutuuko. Päätettiin myös, että jos toinen kohtaus tulee niin se on sitten viimeinen. Eilen oli tuo päivä :-(. Tokeni kyllä edelleen tuosta tosi nopeasti ja aamulla oli oma, pirteä itsensä. Vein silti tänään viimeiselle reissulle lääkäriin.

Pimu on ihan hyvin voinut saada kohtauksia päivälläkin kun me ollaan oltu töissä. Ei voi tietää kun palautui noista meidän näkemistä tosi nopeasti. En olisi voinut antaa itselleni anteeksi, että olisi saanut sen viimeisen kohtauksen kun me ei olla paikalla :-(. Ikää mummelilla kuitenkin jo 15 vuotta, joten päästettiin taivaaseen edesmenneiden kamujen luo. Siellä on vastassa ainakin Susu-äiti, Bounty-sisko ja iki-ihana Lyyli-ystävä. Mieli on raskas, vaikka tiedän, että teimme oikean ratkaisun. Ikävä on kova ♥

Kiitos Pia aivan ihanasta koiraystävästä ♥ ♥

Alla ehkä mun eniten katsomani Pimun agilityvideo. Pimusta tuli tuon radan myötä agilityn Suomenmestari medi-luokassa vuonna 2003.


5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ihana Pimu <3

En pystynyt katsomaan toista kertaa heti perään.

Tuli vaan mieleen, että ei mahtanut Pimua agilityssä haitata, vaikka olisi ollut kuinka monta pientä risua housuissa ;)

Pimulle hyvää matkaa, vie terveisiä tutuille koiraystäville!

Kati kirjoitti...

Kiitos Anne :-)

Agilityssa ei tosiaan risut haitanneet, eikä vesilätäköt :-D. Agility oli kyllä niin Pimun juttu ♥

Anonyymi kirjoitti...

Pimulle hyvää matkaa <3 Terveisiä tutuille <3

Pia

Anonyymi kirjoitti...

Voi, juuri juhlittiin synttäreitä ja nyt jouduit jättämään hyvästit. Usein olen tämän sanonut, mutta ihminen saa olla kiitollinen saadessaan pitää koiraystävänsä näinkin pitkään, ja saatella koirien taivaaseen oikealla hetkellä, ennen kuin on liian myöhäistä... Lämmin osanotto suruusi. Liitäköön Pimu vauhdilla taivaallisilla agilityradoilla, nauttien sydämensä pohjasta!

Hilpi

Kati kirjoitti...

Kiitos Pia ja Hilpi!

Kyllähän mä olen tietoinen, että olen etuoikeutettu kun Pimu noin kauan meidän kanssa oli. Paljon jää hyviä muistoja ♥