keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Wuhuu! Daamilla sujuu kuusi suoraa keppiä

Siinäpä se otsikossa oleellinen asia. Niin hienoa! Hitaasti, mutta kohtuullisen varmasti ollaan edetty.

Eilen oli vielä kuusi maahan tökättäävää keppiä treenin alussa, mutta kun ne taipuu alta pois niin vaihdoin mun ns. haitarikeppeihin. Ei meinannut millään tajuta niitä, vaikka olivat samassa asennossa kuin irtokepit. Eli neljä suorassa linjassa ja kaksi viimeistä hieman auki. Jouduin avaamaan koko setin, että sain onnistumisia aikaan.

Tänään mentiin tähän tahtiin:
  1. kepit samoin kuin eilen, yksi toisto molemmin puolin - onnistui
  2. vähän kapeammalle kuja ja pari toistoa molemmin puolin - onnistui
  3. neljä ensimmäistä keppiä suoraan ja kaksi viimeistä hieman auki - edelleen onnistui
  4. kaksi viimeistä ihan vähän vaan auki - ja taas onnistui
  5. koko kuuden sarja suoraan ja uskomatonta, mutta totta, tämäkin onnistui!!
Niin siistiä kun sain menemään kuusi suoraa kepakkoa nyt. Meinaa valo loppua kesken näin työpäivänä talviaikaan siirtymisen jälkeen. Ei enää kauaa näe tuossa pihalla touhuta mitään. Nyt kun menee suorat kepit niin treeni on helppo siirtää kasvihuonetreeneihin :-). Sain Woff-seuran Eijalta luvan "hajottaa" niiden pujottelun kahteen osaan. Nyt se on yhtenä 12:n kepin pötkönä siellä. Täytyy ensi kerralla katsoa, millä työkaluilla sen saa osiksi.

Ei ihan Susan Garrettin opetus-DVD:n tahtiin olla Daamin kanssa opittu, mutta eipä mun treenitahtikaan ole ollut samaa luokkaa kuin tuolla DVD:llä. Siinähän on otsikko "12 keppiä 12 päivässä". Kaukana ollaan tuosta, mutta ei haittaa yhtään :-). Daami on tässä matkan varrella oppinut, että virhe ei ole paha asia, pitää vaan yrittää uudelleen. Daami pieni ♥

Ei kommentteja: