lauantai 28. joulukuuta 2013

Daamin treeneistä jotain

Palasin pujottelun harjoittelemisessa kujaan ja remmiapuun. Oli pakko kun meidän treenipaikan keppejä ei saa irrotetuksi kuuden sarjoihin. Sain luvankin irrottamiseen, mutta olivat jotenkin niitattu kiinni, joten sitä ei niin vaan irrotetakaan.

Onneksi treenipaiksaa on myös ns. haitarikepit, joten jatkettiin niillä sitten. Löytyi myös kaaret, joista laitoin kaksi alkuun ja kaksi loppuun. Mietin, että mitenkähän Daami niihin suhtautuu, mutta ei se ainakaan niitä jännittänyt. Toki yritti yli ja alikin, mutta pääasia, että ei hämännyt menoa. Tajunnee niiden idean jossain vaiheessa :-)

Kuja + remmi + palkka pujottelun jälkeen näytti jälleen sujuvan. Mä uskon, että tuolla 2x2 harjoittelulla on iso osa tässä asiassa. Se auttoi Daamia tajuamaan, mitä pujottelu tarkoittaa. Meni hyvällä draivilla kepit loppuun saakka, eikä ahdistunut, jos pidin remmistä vastaan kun meinasi mennä väärin. Jess! Torstaina päästiin jo suoriin keppeihin kun avoinna olevien meno näytti liian helpolta. Kavensin ja kavensin kunnes vetäisin suoraan. Vauhti hiipui tosi paljon, mutta ei haittaa tässä vaiheessa, hyvin pujotteli kuitenkin joka kepin. Perjantaina sitten kokeilin ihan oikeilla suorilla kepeillä ja edelleen meni tosi kivasti. Nyt vauhtia jo taas hieman enemmän. Kyllä tää tästä etenee :-)

Muuten ollaan treenailtu pieniä radan pätkiä. Tosi hyvin Daami osaa jo vaikka mitä ohjauksia. Niisto on ollut ainoa ongelma. Mä jo melkein ajattelin, että en saa sitä opetetuksi Daamille kun en ole saanut Gimmallekaan. Tänään kaivoin talviteloilta hypyn pihalle ja päätin, että kyllä se sen oppii. Ja oppikin. Ihan vaan tarjoamisen kautta. Pystyin jo lähtemään tosi ajoissa liikkeelle ja niisto-sokkarikin toimi. Oho. Ei voi olla näin helppoa! Pessimistinä uskon, että ei se olekaan ja ongelmia edelleen tulee, mutta nyt mulla on ainakin keino vahvistaa tuota. Ja toki pitää olla aina tarkkana ohjauksessa.

Rengasta ollaan otettu kolme kertaa. Viimeisellä kerralla taisi tajuta mistä siinä pitää hypätä. Älyttömän fiksu toi tyyppi kyllä on ♥

Kontaktien kanssa ollaan ihan alkuvaiheissa. En vaan saa tuota asentoa näemmä treenatuksi muualla kuin esteillä. Ja siinä kävi niin, että en meinannut saada Daamia puomille enkä aa:llekaan. Aa:lle onneksi oli helpompi se saada kun on leveämpi este ja kun sen tajus niin puomillakin onnistui. (Ei siis koko estettä tietenkään vaan pelkästään kontakteja.) Tällä hetkellä Daami menee itse puomin alastulolle ja kontaktille. Remmi pitää olla apuna, koska menee sinne vähän liian lujaa ja peräpää tipahtaa helposti alas. Mutta muuten näyttää kyllä hyvältä. Aa:ta ei nyt hetkeen ole otettu. Niin, ja keinua ei vielä ollenkaan. Tänään otin sitten tuota asentotreeniä myös ulkona kuistin rappusilla. Hyvältä näyttää :-)

Ei kommentteja: