tiistai 1. huhtikuuta 2014

Daami pujottelee suorat kepit :-)

Vihdoin voin sanoa, että Daami osaa pujotella suorat kepit ilman remmiapua!! Pari kaarta pitää lopussa olla kun meinaa sieltä vähän varastaa. Raivasin sunnuntaina pihasta kaikki risut ja pistin kepit siihen pystyyn ja eiku reenaamaan. Pari ekaa kertaa meni vähän hätäillessä ja Daami meinasi karata lelulle. Lopulta tuli keskittynyt asenne ja pujottelu onnistui loppuun asti. Vauhti heti hiipuu kun pienen pitää ajatella ja keskittyä kovasti :-D. Muutaman toiston jälkeen vauhti olikin jo oikein mukava.


Maanantaina treeneissä meni heti ekalla yrittämällä suorat kepit. Ja kun mulla on tapana ahnehtia niin kokeilin pujotteluun menoa myös hyppyjen kautta. Meni ihan sairaan hienosti ja hyvällä draivilla :-). Kerta kiellon päälle vielä pidemmän kaavan mukaan eli ihan kolmen muun esteen kautta ja edelleen hirmu hienosti. Jännä oli huomata, että pelkät hypyt ei vielä ime kovin kovasti, mutta pujotteluun menee jo paljon isommalla temmolla. Samaten putkiin on alkanut jo löytyä vauhtia. Kyllä tää tästä, pikkuhiljaa :-)

Mulla oli videokamerakin oikein mukana treeneissä, että saisi treenejäkin tänne laittaa. No, ensinnäkin akku oli lähes loppu ja toiseksi juuri mikään ei onnistunut :-D.

Gimma kieltää niin pirun helposti kun mä lähden aikaisemmin liikkeelle. Näitä pitää nyt vahvistaa tosi paljon niin ehkä nekin alkaa sujua paremmin. Kyllä se toki tietyissä tekniikoissa jo kestääkin vaikka mitä, mutta valssit tuottaa eniten päänvaivaa mulle.

Daamin kanssa kokeilin ensimmäistä kertaa sylkkäriä esteillä ja sehän meni kuin vanha tekijä :-). Samaten saksalainen näyttäisi olevan opittu juttu. Erillisinä estetreeneinä otettiin muuria ja keinua. Keinussa otettiin nyt kolautusta ja keinahdusta eikä kumpikaan näytä hetkauttavan mitenkään. Muuria otettiin täydellä korkeudella ja hyvin sekin näytti onnistuvan. Kunnes räsäytti kunnolla muurin palat alas ja taisi hiukan sitä säikähtää. Saatiin kuitenkin veilä pari onnistunutta suoritusta tuon jälkeen, että eiköhän siitä ihan hyvä mieli jäänyt kuitenkin Daamille. Pussi ei muistunut mieleen, ei muka uskaltanut mennä edes sen kehikon sisälle. Yksin kun olin treenaamassa niin en saanut pidetyksi pussia avoimena niin päädyin vain nakkelemaan nameja sisäpuolelle. Ensin meni venyttäen juuri ja juuri kuono sisäpuolelle, mutta äkkiä se ei enää tuntunutkaan pelottavalta. Pitää muistaa seuraavaksi treenata pussia kun on treenikaveri mukana.

Ei kommentteja: