tiistai 27. syyskuuta 2016

Heppu muutti taloon ♥ 22.9.

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa pentukuumetta ja muutamia kyselyjäkin olin jo laittanut tulevien pentujen suhteen. Yksi yhdistelmä jäi tyhjäksi ja toista olisi joutunut odottamaan vaikka kuinka kauan, eikä tietenkään varmaa tietoa olisiko edes tullut mitään.

Sitten sattuma astui kehiin. Jennille tulleen Kevinin veli, Juju, oli edelleen vapaana odottamassa omaa kotia. Isäkoira Spockin tiedän ja kovasti tykkään tyypistä, mutta äitikoirasta ei ollut mitään tietoa, eikä oikein mahdollisuutta nähdäkään tässä kohden kun asustelee jossain Oulun seudulla. Tämä kiinnosti kun Jennikin oli tästä pentueesta pennun uskaltanut ottaa. Meillä on aika lailla sama maku koirien suhteen :-)

Ainoa este tässä oli se, että kyseessä oli uros. Mun mies ei niitä aiemmin ole halunnut ja olen hänen mielipidettään kunnioittanut. Hertz oli meillä onneksi taas vähän pidemmän aikaa hoidossa ja antoi hyvää uroksen mallia ja lopulta se mieskin leppyi ja antoi luvan ottaa uroksen. Siitäpä sitten viestiä kasvattajalle ja siinä se sitten aika lailla olikin. Lähdin yksikseen viime torstaina pentua hakemaan Karjaalta ja oli melkoisen rankka reissu kun kilometrejä tuli lähes 1000. Mutta Heppu matkusti oikein hyvin ja kotiin päästiin ehjinä. Kotona tämä entinen Juju tunnetaan nimellä Heppu. Todellinen heräteostos, mutta eikö ne olekin just niitä parhaita? :-)

Heppu tuli meille 13-viikkoisena ja on nyt jo yllättävän hyvin oppinut nimensä :-). Kasvattikodissa sitä alettiin kutsua "Ju... eiku Heppu":na heti kun selvisi, minkä niminen siitä tulee. Ehtivät parisen päivää nimeä asentaa ja minä jatkoin sitten kotona samaa hommaa. Tänä päivänä tuntee jo tosi hyvin nimensä. Tästä jatketaan uusiin temppuihin pikkuhiljaa.

Kuva: Harri Haka-Aho

Tämä pikku poika on kyllä sulattanut ihan täysin meidän sydämet ♥. Tyttölauman sydämiin ei Heppunen vielä ole päässyt, mutta ehkä sekin vielä joskus tapahtuu (Mimmiä lukuunottamatta) :-). Jopa vähän yllättävää, että nuo kaikki mörisee Hepulle kun se yrittää tehdä lähempää tuttavuutta. Oletin, että bortsut olisi ottaneet sen tuosta noin vain porukkaan mukaan. Ehkä sitten ajan kanssa.

Kuva: Harri Haka-Aho

Kuva: Harri Haka-Aho
Kuva: Harri Haka-Aho
Kuva: Harri Haka-Aho

Ei kommentteja: