tiistai 6. syyskuuta 2016

Vaasan kennelpiirin piirinmestikset 4.9.2016 BAC:in järjestämänä

Ihana päivä! Aurinko paistoi, vaikka säätiedotus lupasi ajoittaista sadetta. Eniten aurinkoa päivään toi kuitenkin seura ♥. Ei ihan hetkeen ole noin monta meikäläistä ollut samoissa kisoissa :-)

Yksilökisoissa tuomarin oli Jari Helin ja tykkäsin kyllä hänen radoistaan. Gimmalla oli tällä kerralla ensimmäinen starttivuoro mun koirista. Rata onnistui hyvin rimantiputusta lukuunottamatta. Yritin ennen hyppyä kertoa, että putkeen ei mennä sanomalla Gimma. Olin niin myöhässä!! Ja rimahan siitä tipahti. Ihana Gimma kun painelee putkiin vaikka kuinka kaukaa niin saan etumatkaa tämmöisillä radoilla hyvin :-)


Daamilla oli ekalla radalla kamalan nihkeätä meno... Ei mitään intoa tekemiseen ja otti kieltoja hypyiltä ja tiputteli rimoja. Sentään loppusuora oli hyvä :-D


Gimman agilityratakin oli ihan jees. Tuossa ennen aa:ta oli vähän niinku pakko tehdä leikkaus ja en uskonut, että se onnistuu. Siksi kai se ei onnistunutkaan :D. Loppuradan pelasti ihana Gimma ♥. Jäin vielä enemmän jälkeen kuin etukäteen ajattelin ja Gimma vaan meni ja tuli jopa ihan kivasti sylkkärinomaiseen ohjaukseen lopussa. Gimma kuitenkin näillä kahdella vitosella sai piirinmestaruushopeaa :-)


Daamilla oli agilityradalla ihan eri meininki kuin hyppärillä. Se jätti pujottelussa viimeisen kepin pujottelematta, mutta en lähtenyt sitä korjaamaan kun tytöllä oli niin paljon parempi asenne kuin ekalla radalla :-). Kontaktit tällä kertaa taas hitaahkot, mutta keinu oli aika kiva nyt. Leikkaus (mun heikkous edelleen!) ei onnistunut aa:ta ennen olevalla hypyllä ja lopussakin hieman säätöä ja annoin mennä viimeisen hypyn ohi kun kerran oli siitä ohi menossa. Tästä radasta jäi kaikesta huolimatta hyvä fiilis.


Pitää kyllä miettiä tuota Daamin virettä kun se on aina toisella radalla niin paljon parempi kuin ensimmäisellä. Nytkin yritin herätellä sitä lämmittelyhypyillä, mutta tein sen ehkä liian lähellä starttia. Lapualla kun satartattiin Daamin kanssa ekana niin tein nuo lämmittelyt tosi paljon aiemmin ja silloin kahden radan menossa ei suurempaa eroa ollut. Täytyy tämä pistää muistiin, että hyvissä ajoin lämmitteyhypyt ja sitten katsoa auttaako menoon mitenkään.

Joukkuekisoissa tuomarin oli Johanna Nyberg. Gimma (sekä Spock, Loox ja Hertz) oli joukkueessa ja Daami varakoirana. Gimman kanssa onnistuin tekemään nollan!! :-). Radalla piti tehdä leikkauksia ja ne ei todellakaan ole mun vahvaa osaamista. Sain kuitenkin runnotuksi radan läpi leikkauksineen nollana. Marko teki Looxin kanssa nollan, Spockin kanssa kympin ja Herbertin kanssa hyllyn. Meidän tulos riitti piirinmestaruuskultaan!! Hyvä me! :-)


Ei kommentteja: