tiistai 18. huhtikuuta 2017

15.4. Hepun treenit Koivulahdessa

Kävin Hepun kanssa vähän treenailemassa Koivulahden kasvihuoneessa päivällä. Oli meikäläisellä vähän turhan lämmin varustus kun satunnainen auringonpaiste näköjään lämmitti kasvihuoneen melkoisen lämpimäksi :D. Kivat pikku treenit saatiin kuitenkin aikaiseksi :). Heppu oli kyllä kovin ihmeissään kun nyt ei treenihallissa ollut niitä kivoja tätejä ollenkaan.

Otettiin vähän kujakeppeja etupalkalla. Hetki edellisestä kerrasta ja joutui Heppunen vähän miettimään, mikä juttu tää olikaan, mutta äkkiä se taas tajusi ja niin mentiin kovaa :). Otettiin jo lähetystä pienestä kulmasta molemmin puolin ja nuokin meni hyvin kun hetken tuumasi. Hyvä Heppu!!

Pientä valssitreeniä tehtiin myös putken avustuksella. Mua niin ihmetyttää tuon Hepun touhu agilityssa kun se muuten on tuollainen adhd niin sitten kun tehdään niin se keskittyy ja tekee huolellisesti. Tarkoittaa myös sitä, että ei juokse reikäpäänä, vaan menee rauhallisesti ja se on mun mielestä oikein hyvä juttu :)

2 on 2 off treeniä otetiin AA.n alastulolla. Sen verran kivasti meni apukäden kanssa, että kokeilin, miten lähtee hommaa tarjoamaan kun ei sinne aiemmin ole itse mennyt. Toki ollaan vain pari hassua kertaa tätä tehty. Lähti tarjoamaan jotain, mutta ei sitä, mitä halusin. Eli meni esteelle ehkä puoleen väliin alastuloa ja jäi sinne istumaan :D. Taidan jatkaa vielä auttamalla, että se oikea paikka hahmottuu. Kiva kuitenkin huomata, että este ei pelota yhtään.

Ei kommentteja: