tiistai 13. elokuuta 2019

Pihatreenit Hepun ja Daamin kanssa: pujottelun avokulmaa ja kontaktitreeniä

Onpa vierähtänyt lähes kaksi vuotta siitä kun viimeksi olen tänne kirjoittanut 😳. Nyt tuli taas tunne, että voisin jonnekin kirjoitella ylös, mitä puuhastelen koirien kanssa kun en ihan kaikkea viitsi tuonne faceenkaan kirjoitella. Katsotaan onko kertaluontoinen kirjoitus vai jaksanko enemmänkin tänne kirjoitella jatkossa.

Tänään jätin Pawsin kisaavien treenin väliin kun polvi on vähän kiukutellut enkä halunnut, että se menee vielä pahempaan kuntoon. Päätin sitten illemmalla kuitenkin ottaa pienet pihatreenit enkä tiedä oliko kovin hyvä idea kun liukastuin yhdessä pätkässä ja just se mun kipeä polvi vähän vääntyi. Aika hyvin se tuosta tokeni, että ehkä turhaan ne ratatreenitkin jätin väliin...

Otin molempien, Hepun ja Daamin, kanssa pujottelun avokulmaa ja kontaktitreeniä. Pujottelussa oli käytössä vain kuusi keppiä niin sain vähän hyppyjäkin hommaan mukaan. Toi meidän piha on sen verran pieni, että siinä ei kummoisia treenejä saa aikaiseksi, mutta ihan kivan kuvion sain nyt kun puolitin keppien määrän 😊. Kontaktitreenin tein keinulla, joka on tosi huonossa kunnossa ja melkoisen liukas, jos siihen osaa vauhdilla mennä. Tämä näkyy Daamin viimeisellä toistolla kun liusuu koko kontaktilta pois. Keinu on muutenkin aika huterassa kunnossa, joten sillä ei tosiaan tehdä oikeitä keinutreenejä vaan ainoastaan tätä kontaktipintatreeniä. Treenit alla videoiden muodossa.

Ja videoiden lataaminen ei näemmä tänne onnistukaan kun raja on 100M, joten pistin kaikki peräkkäin YouTubeen ja se löytyy tästä alta.


Ei kommentteja: