lauantai 19. helmikuuta 2011

Aika hurja pakkasviikko

Hemmetin pakkaset! Vihdoin kun olisi päässyt Gimmankin kanssa treenaamaan agilitya niin pakkaset pilasi sen ilon. Koko viikon ollut kovat paukkupakkaset. Maanantaina aamulla -31° :-O. Kun pakkaset on kovat niin keskiviikon -17 ei tuntunut missään mulla eikä koirilla ja käytiin pitkällä lenkillä. Hassua kun sheltitkään ei nostelleet jalkoja, vaikka niillä yleensä tuossa lämpötilassa alkaa jo olla kylmä. Harmi vaan, että tuokin oli liian kylmä treenejä ajatellen.

Torstaina Mimmi kävi jälleen hierojalla. Nyt oli jo tosi hyvässä kunnossa. Kyljissä, ihan lapojen takana, oli edelleen vähän jumia. Myös lanteen seutua vähän aristi, mutta kun lihakset lämpeni hierottaessa niin sieltäkin antoi hieroa oikein hyvin. Kaiken kaikkiaan pieni oli oikein hyvässä kunnossa :-)

Mun oli tarkoitus tässä keväällä käydä Gimman kanssa tokokokeessa. Kaksi vaivaista koetta olisi tässä meidän lähellä (tokon takia en lähde kauas ajelemaan), mutta molemmat osuu sellaisille päiville kun olin ajatellut mennä agilitykisoihin. Tuota VAS:in 6.3. kisaa mietin kyllä kauan, että jos sinne ilmoittaisin. Jäisi Seinäjoen toinen kisapäivä väliin, mutta se ei olisi niin kovasti haitannut. Nyt kuitenkin tilanne on se, että en pääse kimppatreeneihin ennen koetta, joten turha oli ilmoittaa (eilen viim. ilmipäivä). Olisi ehdottomasti pitänyt harjoitella paikallamakuuta ryhmässä sekä hyppyä. Myös jotain ketjutustreeniä olisi ollut hyvä päästä tekemään.

Ei kommentteja: