keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Aksaa Mimmin kanssa - pitkästä aika mukavaa :-)

Tänään 2,5 viikon tauon jälkeen pääsin vihdoin taas treenaamaan. Edellisellä viikolla peruuntui lumitöiden takia ja viime viikolla ainokainen treenipäivä peruuntui pakkasen takia. Ei hirveesti nuo peruuntumiset harmita kun tuskin Mimmille tauko pahaa tekee. Viimeksi oli sen verran nihkeää menoa. Treeneissä mukana siis vain Mimmi kun Gimma on edelleen juoksutauolla.

Tehtiin tänään vähän soveltaen yksi Laamasen Mian rata. Esteelle 14 asti rata oli piirroksen mukainen, 15-putki laitettiin kunnolla mutkalle ja siitä mentiin puomille ja puomilta sitten tylsästi esteet 3, 2 ja 1.

Ekalle putkelle otin pakkovalssilla ensin. Onnistui, mutta ei tuntunut hyvältä. Otin myös niin, että lähetin putkeen ja menin itse putken ulkokautta ja siitä aa:lle. Tämä tuntui meille sopivammalta. Kepeille lähetys ja leikkaus, etäisyyttä kepeistä ja valssilla pois ja siitä renkaalle ja puomille. Puomin kontakti oli ihan VAU! 10a takaakierto-päällejuoksuna. Yritin siihen twistiä, mutta jotenkin en vaan sitä saanut tehdyksi niin oli sitten päällejuoksu. B:ltä lähetys C:lle takaakiertoon ja oma liike ajoissa jo keinua kohden. Otin myös pakkovalssilla 10a:n, mutta se ei tuntunut kivalta, onnistui toki sekin. Keinu oli myös hyvä, kylläkin vain tuon ensimmäisen kerran. Toistoilla hitaanlainen, mutta ei paha siltikään.

14-putkelta sain ensimmäisellä kerralla Mimmin renkaalle. Meillä kyllä taisi olla vähän tiiviimpi tuo kohta. Luulin, että peitin putken kun jäin ohjaamaan hypyn puolelta, mutta luultavasti mulla olikin rintamasuunta kohti rengasta. Sain tuon kohdan onnistumaan kun otin putkesta ulos toiselta puolelta sekä myös leijeröimällä hypyn. Puomin kontakti jälleen ihan sikamakee.

Lopuksi vahvistin vielä puomin kontaktia namikupin avulla kun se näytti toimivalta viimeksi kun sitä kokeilin. Nyt ei meinannut malttaa odottaa lupaa mennä syömään namit. Hyviä toistoja saatiin kuitenkin aikaiseksi. Mä oon niin fiiliksissä noista kontakteista nyt! Keinua koitin myös namikupin kanssa, eka kerta vau, toinen kerta paljon hitaampi ja varovaisempi. Ja kun kerran namikuppitreenin vauhtiin pääsin niin laitoin sen myös keppien päähän ja harjoittelin sivuttaisirtoamista. Hyvin meni tuokin.

Kiva fiilis treenien jälkeen. Mimmi ei tuntunut ollenkaan niin tahmealta kuin viime treeneissä. Pitkästä, pitkästä aikaa mä oikein nautin sen kanssa menemisestä :-)).

Viikonloppuna hieroin Mimmin ja kyllä se edelleen niistä kyljistä aristaa. Mä vaan en osaa tunnustella onko sillä kuonaa siellä vai ei. Huomenna mennään hierojalle ja kuullaan mikä tilanne oikein on.

Mietin myös, että voisiko tuo virkistyminen agilityssa johtua myös ruuan vaihdosta. Jennin vinkistä jätin (suomalaiset)viljat pois, jonka takia vaihdoin kuivaruuan sekä aloin syöttää lihaa. Näitä menee aika lailla puolet ja puolet. Tätä on nyt kuukauden verran syötetty. Oispa kiva, jos tää kaikki johtuu vain ruuasta. Olisi helppo homma jatkossa pitää pieni kunnossa.

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa Mimmi ja Kati <3