torstai 5. huhtikuuta 2012

Koitan nyt tsempata kirjoittelun kanssa

Noniin, koitetaas nyt sitten vielä saada tänne jotain kirjoituksia aikaiseksi. Yritän olla stressaamatta, jos tulee pidempiä taukoja kirjoittamiseen. Tulee vaan sellainen tunne, että miksi pidän blogia, jos en saa kirjoitetuksi tänne tapahtuneista asioista ajallaan. Näin se nyt kuitenkin menee, että ei ihan samaan tahtiin (ehkä) enää tekstiä tule. Töissä on sen verran kiirettä, että en siellä ole aikoihin ehtinyt kirjoittamaan ja kotona ei sitten vaan jaksa.

Kokkolassa olin kisaamassa 25.3. molempien kanssa. Mimmin kanssa takkusi keppien aloitus kahdella radalla. Ekalla radalla oli kiertokulma ja otettiin siitä kolme (!) kieltoa, vaikka mielestäni en siinä hätäillyt. Joku rimakin tipahti tuolla radalla. Toinen rata oli sentään puhdas nolla, jolla saatiin myös voitto. Kolmannella radalla sitten taas mietittiin miten sinne kepeille mentiinkään. Tällä kertaa oli lievä avokulma kyseessä. Saatoin ekalla kerralla vähän siinä hätäillä, mutta ei mennyt toisellakaan toistolla, vaikka mielestäni siinä oli ihan rauhassa. Ei vaan osaa kun ei olla treenattu. Ihan jees fiilis kuitenkin Mimmin menosta. Harmi kun näitä ei ole videoitu niin voisi paremmin analysoida mikä meni noissa pujotteluissa pieleen.

Gimman ratoja en enää oikein muista. Varsinkaan sitä ensimmäistä kun ei ole kuvattu. Taisi yksi kielto ainakin tulla. Sellainen, mitä otettiin alkuaikoina paljonkin. Meinaa hypätä, eikä sitten hyppääkään. Toinen rata oli sitten aika mainio. Kielto kepeiltä, mikä on aika iso ihme Gimman kanssa. Syy kieltoon tietenkin löytyi peiliin katsomalla :-D. Keppejä ennen olevalla hypyllä tein saksalaisen ja se käänsi vähän liian tiukasti koiran, jonka takia meni väärältä puolelta kepakoille. Tutustumisessa tuota mietin, että onkohan vähän liian tiukka käännös, mutta päätin sen kuitenkin tehdä. Ehkäpä tästä taas opin jotain :-). Viimeinen rata oli aika katastrofi. Tulikohan sieltä tulokseksi 20 vai meniköhän jopa ihan hyllyksi. Eipä siinä mitään. Kiva oli kuitenkin kisata ja treenimielellä tuonne meninkin kun ei tosiaan ole treenattu juurikaan viime aikoina.

Keksiviikkona (4.4.) kävin kasvihuoneella yksikseen treenaamassa. Meni kyllä ihan älyttömän hyvin molempien kanssa. Kontakteja en nyt ottanut kun ei huvita niitä yksikseen siirrellä.

Molempien kanssa toimi pakkovalssi ja pakkovalssi-jaakotus. Myös niisto-sokkari molemmilla tosi bueno. Gimma on alkanut irrota oikein mainiosti. Pystyy heittämään hypylle ja mennä jo itse eri suuntaan. Siistiä :-). Myös Mimmin saa taas nykyään hyvin heitetyksi kaukanakin olevalle hypylle.

Kepit oli seinää kohden ja vähän etukäteen jännitin, että kuinkahan Mimmi ne pujottelee loppuun asti, varsinkin kun ohjaajan oli järkevä jäädä aika paljon koiran taakse. Juu, se kyllä pujotteli, mutta Gimma taas ei :-O. Kaksi toistoa, kaksi kesken jäänyttä pujottelua. Piti pistää lelu loppuun palkaksi ja sitten onnistui. Muutama toisto näin ja sitten taas radan pätkää ja pujottelu mukaan ja niin pujotteli loppuun. Mutta mä kyllä todella yllätyin, että Mimmi pujotteli sen loppuun. Joka kerta! Se kuitenkin on aina ollut sellainen, että vaatii mut mukaan. Ollaan me tuota toki treenattukin, että mun ei tarvitsisi olla aina siinä vieressä ja näköjään treenaaminen tuottaa tulosta. Jopa tauon jälkeen vielä muistetaan asiat :-)

Huomenna sitten Vöyrillä kaksi starttia molempien kanssa. Kivaa! :-)

Ei kommentteja: