lauantai 7. heinäkuuta 2012

Lagun kisat, antibioottikuuri, juoksut

Olin Gimman kanssa Lagun ilta/yökisoissa 29.6. Mimmi ei päässytkään mukaan kun sille tuli nielutulehdus, jonka seurauksena antibioottikuuri. Kisoissa tuomarina oli Anders Virtanen ja radat oli jälleen oikein mukavia :-)

En nyt mitään kummempaa analyysiä kirjoittele radoista kun en enää muista :-D. Tuloksiksi tuli hylly, 5 ja 5 sekä rutkasti hyvää mieltä :-). Mä vaan niin tykkään mennä Gimman kanssa kun se jotenkin liitelee niin kamalan kevyesti ♥

Tässä kaikki Gimman radat klick.

Mimmillä on tosiaan nielutulehdus tai nielurisatulehdus. Minen tiedä mikä se oikeasti on. Antibioottikuurin se siihen kuitenkin sai. Kröhi muutamana yönä ja kuvittelin, että heinäsyöppönä yritti päästä kurkkuut takertuneista heinistä eroon. Kunnes kurkkasin kurkkuun ja huomasin kuinka väärässä olinkaan. Nielurisat näkyi hyvin selkeästi ja ne oli isot ja punaiset. Ikinä ennen en ole onnistunut mitään nielurisoja edes näkemään. Eikun soitto klinikalle ja saatiin peruutusaika samalle päivälle (jälkeenpäin kuulin, että Halella oli tässä osuutta, että me se aika saatiin, joten iso kiitos Hale ♥) ja kyllä se vaan joku tulehdus oli ja antibiootit kehiin.

Heti laskin, että päästäänkö me karsintoihin ja kevyesti onnistuu. Eilen kyllä jouduin soittamaan uudelleen klinikalle kun ei ole vieläkään parantunut ja kuuria oli jo seitsemän päivään takana. Edelleen näin nielurisat, mutta en enää yhtä isoina kuin aluksi. Saatiin neljä päivää lisää kuuria. Edelleen päästään karsintoihin, jos tuo määrä vaan puree. Mä niin toivon, että Mimmuli pieni paranee!! Treenaamaan ei nyt sitten päästä, mutta aivan sama! Ehkä me jotain osataan ilman treenaamistakin :-)

Gimmalla alkoi juoksu keskiviikkona, joten silläkin jäi tämän päivän Maalahden kisat väliin. Nää juoksut ei olekaan mitkä tahansa juoksut vaan nää on NE juoksut. Jenni astuttaa Gimman ja toivottavasti saadaa maailmaan uusi, ihana, Eyewitness-pentue :-). Mulle olisi tarkoitus jäädä Gimman tyttölapsonen ♥

Ei kommentteja: