lauantai 22. lokakuuta 2016

Hepun hampaat alkaa vaihtua / vierailua siellä ja täällä

Sunnuntaina 16.10. huomasin, että Hepulta on alhaalta lähtenyt yksi maitohammas. Seuraavana päivänä alhaalta oli lähtenyt jo kaksi ja ylhäältäkin saman verran.

Torstaina 18.10. käytiin Hepun kanssa moikkaamassa Mustin ja Mirrin henkilökuntaa. Voi että kun tuo rakastaa kaikkia ihmisiä!! Myös niitä, joita ei ehkä saisi niin kovasti rakastaa. Henkilökunta oli ihan innoissaan Hepusta, mutta erästä pientä asiakasta vähän pelotti Hepun hyppiminen. Otinkin pannasta kiinni, ettei päässyt hyppimään niin sai pieni poika vähän silittääkin Heppua.

M & M vierailulta mentiin hakemaan tehosterokote. Siellä oli edelleen aivan ihania ihmisiä. Kun tultiin lääkärin huoneesta ulos niin odotushuoneessa oli iso bokseri, joka vähän pelotti. Bokseri oli tosi kiltisti, mutta kai se koko vähän sitten pelotti.

Lekurilta mentiin vielä mun äitiä moikkaamaan ja taas piti rakastaa :-D. Kotiin kun päästiin niin oli hirmu väsynyt pieni poika hetken aikaa ♥

Korvapäivitys on pakko laittaa tännekin. Päivällä on melko pysyssä tuo vasen korva ja illaksi aina vähän väsähtää. Tässä tilanne siis päiväsaikaan :-)


Ei kommentteja: