sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Heppu tapasi Kevinin / Gimma ontuu :-(

Käytiin Hepun kanssa kimppalenkillä Jennin ja Kevin veljen kanssa. Myös Loffo-paappa oli mukana, mutta se ei noiden pienten touhuista paljon piitannut. Veljekset kyllä paineli välillä pelottavan lujaa. Kivasti niillä synkkas keskenään. Täytyy ottaa joskus treffit uudelleen :-). Ja mun pitää kyllä siihen mennessä opettaa Heppu istumaan paikallaan, että saadaan kunnon yhteiskuva veljeksistä.

Kuva: Jenni Leino

Videotakin noiden touhuista olisi ollut kiva ottaa, mutta kun menivät koko ajan kauheen kaukana niin eihän siitä nyt mitään videota saa otetuksi. Tässä kuitenkin pikku pätkä kun tulevat kohti :-)


Aamupäivällä sattui jotain Gimmalle. Oltiin tuolla "takatontilla" tarpeiden teossa ja kun lähdettiin takaisin pihaa kohden niin jotain tapahtui Gimmalle :-(. Ehtivät mennä mutkan taakse piiloon, joten en nähnyt mitä tapahtui. Eikä ne edes menneet sitä "kiihdytetään täysillä" vauhtia, vaan jopa ihan kohtuu rauhallisesti liikkuivat. Silti siellä odotti Gimma, joka oli vähän selkä köyryssä ja oikealla etujalalla ei varannut juuri ollenkaan. Onneksi meillä on aika Jaana-Kaisan taikanäpeille heti huomenna niin saadaan apua kohtuullisen pian. Edelleen nyt iltapäivällä on aika lailla kolmijalkainen. Ei kuitenkaan selkä enää ole pahassa asennossa.

Ei kommentteja: