sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Agilitya Hepun kanssa

Tänään kävin Maritan kanssa treenaamassa kentällä ja mulla mukana oli vain Heppu. Tehtiin sellainen vauhtirata, jossa kaksi mutkaputkea kentän päissä ja välissä kolme hyppyä molempien putkien suiden välissä. Oikein sopiva treeni Hepulle kun ei edelleenkään juurikaan mitään rataa olla tehty.

Alku oli tosi hankala Heppuselle. Mun rauhallinen treenitahti varmaan tehnyt tehtävänsä ja kun ei se oikeasti vielä osaa oikein mitään. Saatiin pienen säädön jälkeen menemään tosi hienosti putki-hyppy-hyppy-hyppy-putki :). Tauko ja sitten tehtiin saman toiselta puolelta ohjaten. Nyt aloitin tosi maltillisesti, ensin pelkkä putki, sitten hyppy-putki ja samalla meiningillä lisäilin hyppyjä tuohon alkuun. Lopuksi meni ihan hirmu hienosti putki-hyppy-hyppy-hyppy-putki. Hyvä Heppu!!!

Rengasta muistuttelin myön mieleen ja se meni kyllä nyt tosi hienosti. On tainnu poika tajuta esteen vihdoin ja viimein. Milloinkahan sen uksaltaa nostaa oikealle korkeudelle? Hypytkin kun on edelleen vain 40 cm. Lopuksi vielä vähän 2on 2off harjoittelua puomilla ja aalla.

Ei kommentteja: