torstai 21. tammikuuta 2010

Treeniä Oreniuksen hallilla ja vähän Tuijankin

Kun kerran sunnuntaina ei päässyt Gimman kanssa kisoihin suuntasimme treenaamaan Oreniuksien hallille kun siellä oli vapaata aikaa. Ja mikä mukavinta, Gimma pääsi myös treenaamaan :-). Joku oli muuttanut siellä valmiina olleen radan, joten jouduimme rakennuspuuhiin. Juha teki alun ja Anja ja minä rakennettiin kisojen keinun jälkeinen kohta kun haluttiin kokeilla sitä eri tavoilla. Radasta tuli ihan mukava.

Menin ensin Gimman kanssa. En jaksa rataa piirtää, joten selittelen vain jotain matkan varrelta. Putkelta vauhdilla hypylle, jolla tein niisto-sokkarin ja tämä onnistui yllättäen tosi hyvin. Keppien n. 90 asteen kiertokulma onnistui kun en lähettänyt ihan itsekseen alkua hakemaan, vaan autoin vähän liikkeellä. Keinun jälkeen kokeilin takaakierto-päällejuoksua ja siitä työntöä b-osalle (Mian jälkimmäinen rata lauantaina) eikä tässä ollut yllättäen mitään ongelmaa. Koitin myös niin kuin vein Mimmin kisoissa eli pakkovalssi, niisto-sokkari ja takaakierto-niisto. Ei ihan yhtä putkeen tämä mennyt kun mä taas onnistuin hätäilemään. Kokeilin sitten anjatuksella (sori Anja, mutta oli ihan pakko laittaa) ja sillä kyllä Gimma toimi hyvin, tuli ihan älyttömän pienillä teillä. Tässä ohjaus pysyy koko ajan päällä, vaikka itse peruutteleekin jo seuraavaa estettä kohden. Noita mun pitää kyllä harjoitella enemmän! Olipas antoisat treenit Gimmaa ajatellen, kiitos Anja :-))

Mimmin kanssa kokeilin myös keinun jälkeistä elämää niin kuin olin ensin ajatellut kisoissa, eli takaakierto-päällejuoksu ja työntö seuraavalle hypylle. Ei mitään ongelmaa kun vaan luotti takaakiertoon tarpeeksi. Kiva oli huomata, että mun mielikuva tuosta olikin väärä :-)

Maanantaina mentiin käymään Tuijan hallilla. En ottanut omia koiria ollenkaan mukaan. Mimmi oli kahtena päivänä peräkkäin liidellyt ja Gimmaa ei juoksun takia hallille saanut viedä. Jonna otti molemmat koiransa mukaan ja mä sain treenata Decolla. Olipas mukavaa :-). Deco meni lujempaa kuin Gimma, mutta selvästi oli havaittavissa samoja piirteitä, lähinnä viime hetken kiellot hypyillä. Selvä sukuvika siis ;-). Halli oli ihan mahtava, lämmin ja puhdas. Voi kun tuommoinen olisi täälläkin päin käytettävissä. Pitää vissiin laittaa taas lottoanomus eteenpäin...

Tiistain ja keskiviikon oli töiden puolesta koulutuksessa ja keskiviikon koulutuksen jälkeen lähdin ajamaan kotiin. Anja toi koirat mulle koulutuspaikalle Helsinkiin niin ei tarvinnut kiertää Sipoon kautta. Kiltisti tehty ja säästin ajoaikaa varmaan tunnin verran. Kiitos Anja jälleen täyshoidosta ja pian taas nähdään, toivottavasti :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pian nähdään :o)Pakko keksiä joku oikea nimitys tuolle ohjaukselle, pari siideriä niin eiköhän se irtoa ;o)

Kati kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :-)