torstai 11. helmikuuta 2010

Keskiviikon treenit

Marko oli suunnitellut keskiviikoksi mukavan, etukäteen vaikean oloisen, radan. Osa porukasta treenasi aiemmassa ryhmässä ja minä yksikseen jälkimmäisessä kun treenikaveri oli kipeänä.

Tätä ei kyllä Marko usko, mutta Mimmin kanssa mentiin rata heti nollana läpi :-). Pari kökkökohtaa siihen kyllä mahtui, mutta nolla joka tapauksessa. Aika makee fiilis kyllä! Radalla oli puomi ja keinu vierekkäin (keinu vasemmalla) ja keinulle lähetys piti tehdä leijeröimällä puomi, koska rata jatkuin puomin alla menevän putken kautta puomin oikealle puolelle ja siitä vielä takaisinpäin. Ilman leijeröintiä tuo paikka olisi ollut mahdoton selvittää. Etukäteen olin ihan varma, että ei ikinä onnistu Mimmin kanssa, mutta niin vain heti onnistui. Eikä vaan kerran vaan useamman kerran kun oli pakko kokeilla, ettei ollut vahinko :-D. Kepeillä onnistui sivuttaisirtoaminen hienosi, samaten puomilla. Miksi ihmeessä mulla tulee aina kisoissa niitä "ei Mimmi kyllä tuota osaa" juttuja mieleen kun se oikeesti osaa vaikka mitä. Oisko pikkuhiljaa jo aihetta ruveta luottamaan koiraan :-P

Kun kerran heti meni nollana läpi niin en toista kertaa rataa edes ottanut kokonaan. Otin pätkiä hieman eri tavoilla vietyinä ja kaikki meni hyvin. Ihan lopuksi vielä vahvistin keppien itsenäistä menemistä sekä puomin suoritusta ilman mun vedätystä. Sainkin jättäytyä kunnolla taakse ja silti Mimmi eteni ihan mukavasti loppuun saakka. Kivaa!

Gimman kanssa ei millään saatu rataa nollana läpi :-D. Paras suoritus oli yhden riman tiputus ja tyydyin siihen koska lapsonen alkoi olla jo aika väsynyt. Suhteellisen monta kertaa sitä rataa kuitenkin yritettiin tehdä. Hyvää oli kuitenkin tosi paljon. Myös Gimmalla onnistui puomin leijeröinti sekä kepeillä sivuttaisirtoaminen. Itsenäisesti meni myös puomin, olin sitten kaukana sivussa tai jättäydyin taakse. Sen huomasin, että kovin montaa kertaa kontaktien toistoja ei Gimman kanssa voi ottaa kun alkaa vauhti hiipua. Kestää ihan vaan muutaman toiston.

Mukavat treeni oli ja nyt suunnatataan viikonloppuna hyvillä mielin Turkuun kisaamaan :-). Voi kun saisi Gimman sinne kolmosiin niin voisi kunnolla ruveta suunnittelemaan tulevia kisoja. Ei mulla muuten mikään kiire sinne ole, mutta oma elämä helpottuisi kun saisi molempien kanssa mennä samana päivän kisaamaan.

Ei kommentteja: