sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Muistelua 1,5 viikon ajalta...

Anteeksiantamatonta olla päivittämättä blogia! Ensin oli kamala nuha, että ei vaan kiinnostanut kirjoitella tänne. Sitten oli töissä niin kiire, että ei vaan ehtinyt, eikä kotona enää jaksanut. Seli seli... Nyt taas ei muista enää oikein mistään mitään :-D

Keskiviikkona 26.10. kävin ensimmäistä kertaa treenaamassa Paws:in hallilla. Lämmin, hiekkapohjainen halli. Ehkä jopa vähän liian lämmin. Jenni oli suunnitellut treenin eikä taaskaan pettänyt. Haastetta oli ihan riittämiin. En nyt enää ala muistella mitä kenellekin kävi, mutta varsinkaan Gimman kanssa ei oikein mennyt putkeen homma.

Torstaina 27.10. siirrettiin esteet kentältä talviteloille. Osa Nennulle säilöön ja osa Koivulahden kasvihuoneelle.

Maanantaina 31.10. aksatreenit Koiviksessa. Edelleen nuha, mutta ei enää niin paha. Ensin pienet tokotreenit ja sitten aksat päälle. Tehtiin yksi Rauno Virran rata kun on Vöyrillä tuomarina. Helpon näköinen rata, jota se ei sitten ollutkaan.

Tiistaina pienet pihatokot. En nyt enää muista mitä otin.

Torstaina tokot Hennan ja Susannan kanssa.
  • seuraaminen: alku hyvä, sitten hajoo homma. Välillä painaa niin, että meinaan kompastua koiraa :-D
  • liikkeestä maahan - ei tajunnut. Palkka vaihtui namiin niin tajusi heti... hmmm
  • luoksetulon pysäytys. Ei toimi. Pienellä käsiavulla toimii. Riskin paikka kokeessa?
  • Kierrätys + seiso tosi hyvä. Ei vaan tajua, että on sama juttu luoksetulossa
  • vauhtinouto: itse heitin kapulan kauas. Hieno!!

Perjantaina pihatokot
  • Paikallamakuu vähän yli 3 min. oikein hyvä
  • peruuttamalla seiso maahan sekaisin, aina oikein
  • liikkeestä maahan hyvä, liikkeestä seiso - menee maahan tai istuu
  • kierrätys +seiso on hyvä. Luoksetulo + seiso toimii vasta pienellä käsiavulla. Tosi pieni apu riittää.
  • kapulan tuontia sivulle. Tuntui, että tajusi.

Lauantaina aksakisat Vöyrillä. Tuomarina oli Rauno Virta. Eka rata onnistui molempien kanssa ja toinen meni sitten ei-niin-hyvin :-D. Mimmi voitti oman luokkansa ja Gimma tuli Split-veljen jälkeen toiseksi. Siistiä :-D. Mimmin rata täällä ja Gimman täällä.

Tänään, sunnuntaina, tokokokeessa Gimman kanssa. Kyllä taas huomasi, että ei olla treenattu tarpeeksi. Toki tuli myös niitä "ei tää ikinä ennen ole noin tehnyt". Seuraaminen todella huonoa. Alkoi hyvin ja ihan hyviä pätkiä välissäkin, mutta muuten otti etäisyyttä, nuuskutteli maata ja ties vaikka mitä. Liikkeesta maahan. Meni hyvin maahan. Jess! Käännyin ja lähdin takaisin koiraa kohden niin nousi seisomaan ja väisti?? Sama liikkeestä seisomisessa. Hyvä pysäytys, mutta väisti kun tulin takas. Luoksetulossa ei pysähtynyt (vaikka näytin pienen käsimerkin), mutta kun ei tullut suoraan sivulle niin nollillehan se meni. Nuuskutteli jälleen maata. Nouto hyvä, mutta ei tuonut ihan sivulle asti. Eikä voikaan, kun ei vielä osaa. Kaukot melkein hyvät kunnes toisessa istumaan nousussa keksi istumisen jälkeen, että "hei, mä osaan myös nousta seisomaan!". Hyppy ihan jees. Hyppäsi jälleen vähän sivuun, mutta osasi silti hypätä takaisin. Väisti jälleen jotain. Ihan oudolla fiiliksellä oli tyttönen tänään mukana. Hyvin se silti yritti tehdä kaikki liikkeet ♥

Seuraava tokokoe varmaan sitten vasta keväällä. Pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja treenata nyt talven aikana liikkeet kuntoon. Ja vähän jotain ylempienkin luokkien liikkeitä.

1 kommentti:

Pasi kirjoitti...

Hyvät radat vaikkakin Gimman kanssa loppu paljon näyttävämpi!