tiistai 15. marraskuuta 2011

Yhtä jumia

Pialla oli eiliselle pari ylimääräistä aikaa Piiralle ja antoi ne mulle. Kiitos! :-)

Mimmi oli kauttaaltaan jäykkä. En enää muista, mitä kaikkea sieltä löytyi, mutta tosi hankala oli Piiran saada liikettä siihen. Niin ihanaa, että päästiin nyt tuonne! Olin ihan varma, että joka puolella on vielä MM-kisojen liukasteluiden aiheuttamia jumeja ja niinhän niitä olikin. Viikon verran nyt vain ravilenkkiä, että alkaa taas käyttää kroppaa oikein.

Gimma oli yllättäen myös kovin jäykkä. Muistaakseni pahin alue oli rintaranka. Mutta aika lailla kokonaan sekin jumissa. En kyllä keksi, missä se olisi iskuja saanut. Ehkä sitten ihan vaan metsälenkillä kun siellähän on nyt aika liukasta eikä Gimma mitenkään rauhakseen siellä koko aikaa mene. Oisko siellä liukastellut? Ravilenkkiä määrättiin myös Gimmalle.

Mulla on nyt sitten tiedossa "rakastamaani" remmilenkkeilyä koirien kanssa. Eipä siinä mitään. Näillä mennään. Koirien ehdoilla. Ja voihan se olla ihan kivaakin välillä :-). Ainakin piristystä lenkkeilyyn tuo puhelimeen asentamani Sports Tracker ohjelma. Tuo ohjelma näyttää kävellyn reitin, ajan, nopeuden ja ties vaikka mitä. Mukava lelu :-)

1 kommentti:

Pasi kirjoitti...

Wiu on myös saikulla mutta eipä tainnut kuunnella lääkärin ohjeita, sen verta vauhdikasta on meno ollut :)