tiistai 12. kesäkuuta 2012

Nokialta tuplanollat molemmille

Olin 3.6. Nokialla kisaamassa. Oli tosi mukava pitkästä aikaa käydä vähän kauempana kisoissa. Eikä onneksi tarvinnut lähteä edes kukonlaulun aikaan kun oli tarpeeksi ilmoittautunut koirakoita ja mentiin järjestyksessä medit-minit-maxit. Oikein sopiva järjestys mulle :-). Kahdella ensimmäisellä radalla oli mineillä tuomarina Minna Räsänen ja viimeisellä Sari Mikkilä. Makseissa joka radalla tuomarina oli Sari. Kivoja ratoja molemmilla :-)

Mimmin radoista en kyllä enää kovin paljon muista kun niitä ei saatu videolle. Oltiin Pinolan kanssa reissussa ja kuinka ollakaan, meidät oli laitettu lähtölistalle peräkkäin. En jaksanut ei-niin-tutuilta kysyä kuvausapua.

Eka rata oli kuitenkin hyppäri ja aikamoista vääntöä koko rata. Ei siis mitenkään paha, mutta ei ilmaiseksi kyllä saanut mitään. Eikä saanutkaan ;-). Alussa heti meinasin törmätä siivekkeeseen. Nyt oli hyötyä pitkistä jaloista ja sain väistetyksi kun siiveke jäi jalkojen väliin :-D. Jatkossa kiire-kiire-kiire ja myöhässä koko ajan ja lopulta yhteen takaakiertoon en ehtinyt törkkäämään, joten Mimmi meni sen väärään suuntaan. Loppurata ihan ok.

Toinen rata oli aika jees kaiken kaikkiaan. Ei tainnut tulla oikein turhaa kaarrosta missään. Puomin kontakti oli kyllä vähän herran haltuun kun en katsonut ollenkaan mihin pysähtyi kun vapautin. Ilmeisesti oli sitten tarpeeksi alas sen mennyt. Vaikka tuntui, että Mimmi ei ihan täysillä pinkonut niin voitto tästä kuitenkin tuli.

Viimeinen rata myös ihan nätti. Meni hyvin suunnitelmien mukaan. Vielä enemmän tunne, että ei ihan viimeistä vaihdetta Mimmiltä löytynyt. Voitto tuli silti tästäkin. Tyytyväinen olin ratoihin, mutta silti vähän huolissani tyttösen kunnosta.

Gimmalla oli ensimmäisenä ratana sama kuin mikä mineillä oli viimeisenä. Samalla lailla vein ja aika hyvin menikin joka kohta. Ainoastaan ensimmäinen käännös vähän valui kun unohdin koiran ponnistuskohdan ja vielä peruutin. Eipä haittaa, nolla ja toinen sija. Hävittiin Timpalle ja Pirtulle 0,02 sekuntia :-D

Toinen rata olikin sitten kauheeta säätöä. Aina vaan naurattaa :-D. Ja edelleen jaksan olla itseeni tyytyväinen, että en luovuttanut missään vaiheessa, vaikka meni ihan toisin kuin olin suunnitellut. Puomille asti mentiin niin kuin pitikin, mutta sitten alkoi soosaus. En saanut ennen puomia askeleitani sopimaan valssiin, joten päädyin viemään toista puolta ja tekemään poispäinkäännöksen muurille, tiedostaen, että en sitä ehkä osaa tehdä. Enkä osannut. Ja kun osasin tuohon varautua niin sain Gimman muurille ilman kieltoa. Sitten alkoi säätö. En ehtinytkään tekemään sokkaria putken jälkeen ja Gimma tuli mun väärälle puolelle. Sain sen kuitenkin hypylle, mutta kääntyi väärään suuntaan, josta kuin ihmeen kaupalla sain sen hyppyjen välistä seuraavalle hypylle. Lopussakin vielä jotain paniikkia, mutta nollalla maaliin. Kyllä nauratti maalissa :-DD

Gimman kaksi ekaa rataa löytyy täältä.

Viimeinen rata oli hyppäri. Se rullasi ihan mukavasti, vaikka ei ollut mitenkään helppo rata sekään. Yksi leikkauskohta vähän töksähti, mutta meni kuitenkin. Yhdessä valssissa jälleen unohtui se kääntö ponnistuskohtaa kohden. Lisäksi vielä käännyin vastaan juuri hypyn päällä, joten rimahan siitä tuli alas. Tosi tyytyväinen olin kuitenkin tähän(kin) rataan :-)

Nämä olikin sitten viimeiset kisat ennen SM-kisoja. Olisi voinut paskemminkin mennä ;-)

Ei kommentteja: