sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Daamin kuulumisia

Daamin kanssa on elämä alkanut sujua aika kivasti. Ruokakupilla maltti on kasvanut ja saan laskea kupin jo lattialle ja odottaakin hetken, ennen kuin annan luvan mennä syömään. Pari kertaa on tehty makkaraseuraamista ja kivasti se siinä kulkee mukana. Paljon muita "temppuja" ei sitten ole vielä opeteltukaan. Jos tempuksi voi laskea oman nimen tunnistamisen niin se on oikein hyvällä mallilla :-)

Sain vihdoin ja viimein valmiiksi Daamin villapaidan. Ikinä ennen en ole koiralle kutonut mitään. Onneksi sain Annelta vinkkejä, miten se kannattaa aloittaa ja siitä se sitten lähti. Ei tullut lähellekään täydellinen, mutta menettelee. Piti laittaa säädettävä kuminauha vatsakappaleeseen kun siitä tuli liian löysä ja Daamin jalka meni kävellessä sinne alle :-D. Tässä kuva ennen tuon kuminauhan lisäämistä.



Vaikka Daami on pentu ja pennut pissii jatkuvasti niin silti mua alkoi häiritä koko ajan pikku pissojen teko, joten vein pissanäytteen keskiviikkona eläinklinikalle. Ja kyllähän sieltä tulehdus löytyi. Aloitettiin antibioottikuuri, jotta tauti tokenisi. Alkuun näyttikin, että lääkkeet vaikuttaa ja pissaamiset näytti aika normaalilta pennun pissaamiselta. Kunnes sitten eilen illalla ja tänään päivän aikana on taas pitänyt vähän väliä käydä pikku pissat lirauttamassa. Pitää maanantaina soittaa klinikalle, että mitä tehdään tämän kanssa. Vaihdetaanko lääkettä tai jotain muuta.

Ei kommentteja: