perjantai 16. marraskuuta 2012

Mimmi Pietarsaaren aksakisoissa 11.11.

Kuva: Kati Kuuttila
Ei ole kisoista videota, jotan voipi olla, että en enää kovin tarkkaan muista mistään mitään :-D. Kolme rataa siellä oli ja tuomarina kaikissa Eija Berglund. Kaikki radat oli tosi mukavia. Oli kohtia, joissa piti miettiä miten meidän se kannttaisi tehdä ilman turhia töksäyksiä. Tykkäsin.

Eka rata meni aika lailla kivasti. Radan loppupuolella yksi valssi meni ihan väärään suuntaan ja seisoin suoraan sen putken suun edessä, jonne piti mennä. Ei Mimmikään niin putkihullu ole, että väkisin mun jalkojen välistä sinne menee :-D. Eli vitonen tuli tästä. Tällä radalla tuntui, että Mimmi kulki ihan kivasti.

Toinen rata oli nolla, mutta Mimmin meno oli jotenkin kovin nihkeän tuntuista. Enkä kyllä kovin yllättynyt, että lopulta sijoitus oli vasta kolmas. Voittajasheltti oli kyllä älyttömän kova menijä! Oli soopelisheltti ja edustivat I-HAH:ia. Tämä nyt tuntuu ehkä omahyväiseltä tai joltain (ei ole tarkoitus), mutta kovin harvinaista on ollut näissä lähikisoissa muu kuin 1-sija nollalla. Eli kyllä tuokin tarkoittaa vain sitä, että väistämättä Mimmi vanhenee ja nuoret menee ohi. Täytyy vaan tottua siihen :-). Pääasia, että Mimmuli pysyy kunnossa ja saadaan vielä jatkaa lajia. Ainakin ensi kesä. Katsotaan sitten viitsiikö enää 10-vuotiaan kanssa kisata kuin jotku piirinmestikset ja SM-joukkuekisat. Ja nuokin vain siinä tapauksessa, että on hyvässä kunnossa vielä silloin.

Ja sitten komas rata. Mitäs meillä siinä sattuikaan? Tulos oli kymppi, mutta mistä...? Ai niin!! Puomin kontaktivirhe :-O ja sen jälkeen meni pasmat sekaisin ohjaajalla ja saatiin piakkoin vielä kieltovirhe.

Ei kommentteja: