maanantai 1. heinäkuuta 2013

Lomapäivän aksaa

Mulla alkoi kesäloma virallisesti tänään! Ja sen kunniaksi ajelin Maalahden viileään halliin treenaaman Maritan kanssa. Daami joutui turistin osaan juoksun takia ja vietti treeniajan autossa. Mimmi ja Gimma pääsi touhuamaan ja ai että ne oli onnellisia ♥

Printtasin yhden Virtasen Andersin radan mukaan, mutta kun meillä oli vain puoli hallia käytössä niin piti kyllä rankalla kädellä muuttaa, eikä siitä sitten tullut enää yhtään alkuperäisen näköinen. Ihan kiva rata kuitenkin. Sai tehdä sokkareita, niisto-sokkareita ja pakkovalssinkin.

Mimmi kipitti ihan kivaa vauhtia, sitä sen nykyistä normaali vauhtia. Puomin kontakti tosi hieno kun laitoin namit alastulolle. En nyt pitkän tauon jälkeen halunnut heti siitä virhettä :-P. Kaikki ohjaukset toimi edelleen hyvin. Ainoastaan pakkovalssissa oli hieman ajoitusongelmaa, mutta sekin saatiin sitten kuntoon. Olipa kiva mennä taas pitkästä aikaa Mimmulin kanssa :-)

Gimma oli ihan hulvaton :-D. Meni omia esteitä ja toki oikeitakin ja ihan sikalujaa. Mun mielestä ainakin. Niisto-sokkarit toimi myös Gimmalla. Toiseen suuntaan tuli yksi töks kohta, mutta toistoilla nekin sujui. Sokkareihin ehdin hyvin, vaikka oletin, että en ehdi. Puomin kontakti tosi hyvä ja jopa kohtuullisen nopea. Mulla tuli sellainen olo, että Gimma rullasi aika lailla itsestään koko radan. Ihana fiilis :-)

Lopuksi erillinen keinutreeni. Pikku suora mutkaputkeen ja sieltä keinulle. Molempien keinut oli kyllä tosi hyvät. Gimman fokus keinulla on liikaa aina muhun päin, joten pistin pallon pikku matkan päähän keinulta, jonne vapautus heti kun keinu oli maassa. Johan tuli nopeaksi keinu :-O. Mimmulilla oli sille tavallinen keinu. Ei meinaa malttaa odottaa, että keinu osuu maahan. Karsinnoissa on Anders toisena tuomarina ja hän on tosi tarkka tämän asian kanssa. Pitänee vähän treenata taas tuota malttia...

Daamin kanssa otin sitten pikku treenit omassa pihassa. Keppejä aloitettiin jälleen siitä, mihin viimeksi jäätiin. Meinasi vetää tosi monen kepin ohi ja kun mä jarrutin remmistä niin meni epävarmaksi. Muutaman toiston otin ja koko ajan meinasi ohitella keppejä. No, liian hyvin noi treenit tuohon asti onkin menneet, joten takapakki oli ennemmin tai myöhemmin tulossa. Olkoon se sitten nyt. Levensin hieman ja saatiin muutaman toiston jälkeen onnistunut suoritus ja jätettiin kepit hautumaan, ainakin huomiseen saakka.

Hypyn tarjoamista otettiin jälleen. Nyt hieman eri kulmista, mutta namikuppi kuitenkin niin, että joutui jättämään namikupin ja hypyn jälkeen kiertämään siivekkeen päästäkseen palkalle. Meni ihan sairaan hyvin. Ja nyt sillä oli ihan eri tahti hypylle menossakin kuin eilen. Jännä kyllä nähdä, mitä tästä oikein tulee.

1 kommentti:

Marita kirjoitti...

Gimma meni tosi lujaa!!! Kiitos hyvistä treenivinkeistä:)