lauantai 20. heinäkuuta 2013

Tynkäkarsinnat - täysillä yritettiin :-)

En tajua, mitä tein hyppärillä, että Mimmi päättikin singahtaa putkeen noin 90 astetta musta oikealle. Mielestäni oli jo menossa 4-hypylle kunnes päätti toisin.


Agilityradalla Mimmi sitten varasti (ei mitenkaan tavatonta) ja päätti tulla ensimmäisen hypyn ohi. Ikinä ennen ei ole käynyt noin. Nyt sitten karsinnoissa... Muuten olisi (pakollista jossittelua, josta jätän muiden jos-nollat pois) ollut nollarata, jolla olisimme päässeet sunnuntaille mukaan.


Tässä oli sitten meidän viimeiset karsinnat. Olen tällä hetkellä kovin vakuuttunut, että ensi vuonna ei enää noihin karkeloihin Mimmin kanssa mennä. Mulle kuitenkin kerrottiin, että naisella on oikeus muuttaa mielipidettään ja päätöstään, että... ;-)

Kiva oli jälleen olla mukana. Toki salaa toivoin, että olisimme vielä sunnuntainakin saaneet kirmailla, mutta ei tällä kertaa. Annettiin kuitenkin molemmat kaikkemme, että siinä mielessä ei jää mitään hampaan koloon. Huomenna sitten menen turstiksi katsomaan kisoja ja jännittämään muiden puolesta :-). Ihan aamusta en kyllä jaksa mennä kun ei kerran ole "pakko", joten ekan radan jätän välistä suosiolla...

Ei kommentteja: