perjantai 24. huhtikuuta 2009

Toratain treenit, jälleen auringonpaisteessa :-)

Jälleen päästiin Woffin kentälle treenaamaan, ihan älyttömän kiva juttu. Mukana oli Jenni Konnan ja Looxin kanssa, Eltsu Sefin kanssa ja minä Mimmin ja Gimman kanssa. Jenni oli ottanut muutaman Marjo Heinon radan netistä, jotka sitten teimme.

Ensimmäinen rata: Menin ensin Gimman kanssa vähän soveltaen kun ei osata vieläkään noita kontakteja kokonaisina. Menin keinun edestä muurin ja siitä kepit ja leikkaus takana, koira 10-putkeen ja siitä numeroiden mukaan 17-putkelle saakka, jonka jälkeen vähän sovellusta. Keppien alussa ja lopussa oli yksi kaari apuna. Gimma haki ihan sairaan hienosti pujottelun ja kesti tosi hienosti mun leikkauksen takana. Munhan ei tietenkään ollut mikään pakko leikata takana kun jatkettiin kerran suoraan putkeen, mutta halusin koittaa kuinka kestää sen eikä tosiaan mitään ongelmaa. Putkelta otin sokkarilla ja yritin puskea päälle, että menisi pituuden, mutta väkisin väänsi itsensä putkeen ja sai varmasti tällä teolla mun jalat mustelmille. Toisella kerralla meni hienosti pituuden vaikka leikkasin aika aikaisessa vaiheessa. Esteet 13-17 meni ihan perusohjauksella mukavasti, en halunnut kikkailla tuossa sen enempää. Putkelta jatkettiin 11B:lle pakkovalssi ja siitä 7-putkeen ja siitä renkaalle. Rengasta ei ensimmäisellä kerralla hahmottanut ollenkaan, joten otettiin sitä erikseen. Lopuksi koko pätkä ja meni sairaan hienosti :-)

Mimmin kanssa en meinannut muistaa rataa kun Gimman kanssa sovelsin sen verran paljon. Aluksi räpellettiin vaikka kuinka ja oli pakko luovuttaa ja ottaa alusta uudelleen. Oli siis heti tarkoitus tehdä nollalla tai jos tulee ohituksia/virheitä niin jatkaa kilpailunomaisesti rataa. Mutta kun tuli hylly (ei mennyt kepeille vaan meni putkeen) niin en tiennyt mitä tehdä ja otin alusta uudelleen. Tämä tökkäsi sitten 10-putken jälkeiseen elämään... Mun piti tehdä sokkari putkella, mutta meni kesken kaiken pupu pöksyyn enkä muka ehtinytkään sinne ja yritin jäädä odottelemaan, että olisin saanut Mimmin lähetetyksi 11A-hypylle ja leikannut sen takana. Ei toiminut. Otin uudelleen ja päätin, että ehdin viedä noi esteet myös keppien puolelta ja viskasin Mimmin putkeen ja lähdin menemään niin lujaa kuin jaloista pääsin. Ihan kivasti ehdin noi ja jatkokin meni suht hyvin. Lähetin Mimmin 14-hylylle ja otin 15-hypyn sokkarilla, 16-hypyn päällejuoksuna ja siitä sitten luukutettiin maaliin, kontaktikin oli tällä radalla aika hyvä. Tuossa sokkarissa tapahtui jotain koska jouduin odottamaan Mimmiä 16-hypylle kun luulin, että mulla tulee siihen kamala kiire. Luultavasti valui sokkarilla, en tiedä, kukaan ei sitä nähnyt :-P

Toinen rata oli tämän näköinen, 1-hyppy jäi pois, mutta muuten sama. Ensin jälleen Gimman kanssa soveltaen. Otin alun 5-hypylle saakka kuten piirroksessa on ja jatkoin siitä 13-hypylle ja siitä putkeen, lähetys 15:Alle, päällejuoksu 15B:llle, takaakierto 15C:lle ja siitä muurille ja keinun edessä odotti palkka. Kepeille jäin siis vetämään ja leikkasin takana. Tein aika pahan leikkauksen, juoksin "päälle" ennen kuin Gimma oli edes aloittanut pujottelua ja tosi hyvin kesti sen. Hypyllä pällejuoksua (15B) Gimma ei kyllä osaa ja syynä tietenkin se, että en ole sitä opettanut eli juoksi ohi. Kun otin kunnolla kääntäen niin meni tosi hienosti. Tätä pitää harjoitella kunhan vaan piha kuivuu tarpeeksi. Lopuksi erikseen otettiin jälleen putki-rengas yhdistelmää ja hyvin meni sekin heti ekalla kerralla.

Mimmin kanssa jälleen eka yritys ihan persiilleen. Jatkossa pitää varmaan tehdä ensin Mimmillä ja sitten vasta soveltaa Gimmalle. En oikeesti enää muistanut miten rata todellisuudessa meni. Kunhan saatiin ensi muutama hylly ja sitten aloitettiin uudelleen niin saatiin toki nollana läpi. Tosi huono sellainen, mutta nolla kuin nolla. Lopuksi vielä pätkiä erikseen, että saa hommat toiminaan. Suurin ongelma Mimmin kanssa oli sarjaeste. Jotenkin ajauduin ihan liian lähelle 15A-hyppyä, jonka jälkeen tuli ihan kamala kiire tekemään päällejuoksua 15B:lle. Kun otin tuon erikseen ja maltoin vaan putkelta heittää 15A:lle niin tuo kuvio meni tosi hienosti. Kontakti oli sairaan huono tuohon suuntaan mentäessä. Pysähtyi ihan liian korkealle, kylläkin etujalat selvästi kontaktilla. Koitin lopuksi vielä puomia toiseen suuntaan ja se oli oikein hyvä. Ihan ihme homma!

Gimmalla on vauhti kyllä nyt kasvanut aika kovasti. Mä en todellakaan ehdi sen kanssa tekemään enää yhtään mitään ylimääräistä. Sanoinkin, että ei tarttis kyllä hetkeen tulla enää yhtään lisää vauhtia vaikka ei ole kovin kauaa kun ajattelin, että tästä hommasta ei tuu yhtään mitään kun Gimma ei liiku. Näin se homma etenee :-D

3 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Kati, etteks te tuu stadi gameseihin? :( Mä niin aattelin, et siellä nähdään pitkästä aikaa. Sm'ssä sit kuitenkin!! Rapsui tytsyille!

Kati kirjoitti...

Katos vaan, se oli jäänyt tuosta listasta pois. Olen näillä näkymin tluossa Stadi Gameseihin, joten siellä nähdään toivottavasti :-)

Karoliina kirjoitti...

Hahaa, hyvä juttu!! :)