perjantai 22. lokakuuta 2010

Laiskottelua ja hierontaa

Enpä ole tuon Gimman tokokokeen jälkeen tehnyt yhtään mitään koirien kanssa. Siis harrastusmielessä. Lenkillä toki olen käynyt :-). Mulla on varmaan joku syysväsymys nyt päällä kun ei vaan huvita. Ja ehkä sekin vähän painaa mieltä alas kun ei voi treenata agilitya niin ei sitten jaksa tokoillakaan. Seli seli. Ensi viikolla Gimman kanssa saisi sitten jo aloittaa aksailut. Kivaa! Ei taida viikolla kuitenkaan ehtiä ennen pimeää, joten pitää säästää tuo kiva sitten viikonlopulle. Ja sitten tietenkin sataa lunta eikä voi treenata :-P. Sisälle mennään vasta marraskuun alusta.

Tiistaina käytin koirat hierojalla. Gimma oli tosi hyvässä kunnossa melkein koko kropasta. Ei oo ikinä vielä antanut hieroa noin hyvin. Rentoutui ihan ja pisti silmät kiinni. Ihanaa! Vasemmalta puolelta lanne oli tosi tiukka. Se olikin ainoa kohta, jota ei meinannut antaa hieroa. Muutan ihan vetreässä kunnossa. Kiva homma.

Mimmikin oli aika kohtuullisessa kunnossa. Kuonaa edelleen kyljissä. Voi kun se jo lähtis pois ja päästäis taas agilityn makuun! Etu- ja takapään antoi hiertoa tosi hyvin. Muualtakin hieronta onnistui paremmin kuin aiemmin. Suunta siis ylös päin ja toivotaan, että näin myös jatkuu. Nokkosen syöttämistä jatketaan ja ehkä mä haen kaupasta myös parsaa kun sitäkin on kehuttu tuossa kuonan poistossa.

Ei kommentteja: