perjantai 7. tammikuuta 2011

Tokottelua

Kiva kun oli lomaa niin pääsin vihdoin ja viimein perjantain tokotreeneihin Gimman kanssa. Paikalla oli Susanna, Henna ja Leena. Mikäs sen parempaa treeniseuraa :-)

Otin paikallamakuuta pienellä häiriöllä. Vieläkin muistissa viime kisojen paikallamakuulta lähtö vieruskaverin perään. Leena treenasi Olavin kanssa merkkiä ja tunnaria. Oli sopivan rauhalliset treenit näin ekalla kerralla häiriöpaikallaoloon. Kerran Gimma lähti kun Leena kiekasi hyvin iloisesti VAPAA!!. Toruin siitä ja laitoin takaisin makaamaan. Ei lähtenyt enää iloisista vapautuksista, joten kävin kehumassa lapsukaisen. Hyvä treeni. Seuraavaksi ehkä jo enemmän häiriötä.

Seuraamista halusin ottaa vähän pidempää pätkää välillä. Ollaan niin kauheen kauan tahkottu pelkästään sivulla oloa ja yhtä askelta. Nytkin toki aloitin tuolla tutulla kaavalla. Väliin otin pari pidempää seuraamista. Alku hyvä, keskellä pää laskee, välillä hyvä, ja taas välillä pää laskee. Pään liikkeestä huolimatta aika makeen näköistä touhua on kuitenkin. Vielä kun tuo hissipää saataisiin kuriin niin siinä se on!

Ohjattua noutoa otettiin namikupein kuten aiemminkin. Erona se, että ei enää viety yhdessä nameja, vaan Susanna toimi liikkurina ja vei namit. Teki liikkeen niin kuin kisoissakin ja kiersi kaikki kupit läpi. Oikeelle Gimma meni sairaan hienosti. Vasen tökkäsi. Matkan varrella oli jotain hajuja, jotka häiritsi. Ei pitäisi häiritä, mutta nyt häiritsi. Mä olin vähän liian kiltti kun en mitenkään torunut tuosta. Kun päätin, että jos jää haistelemaan niin sanon sille painavan höpö-höpön ja heti meni hienosti. Kuuleeko noi koirat jo käskystä, että nyt toi on tosissaan? En tiedä, mutta siltä välillä tuntuu :-D

Huomenna aamulla uudelleen tokoilemaan :-)

Ei kommentteja: