sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pikaista yhteenvetoa

Treenit oli keskiviikkona pakkasesta huolimatta. En niistä nyt jaksa enää kirjoittaa... Ehkä myöhemmin, jos sittenkään. Pikainen yhteenveto: Mimmi menin ihan ok ja Gimma on oppinut irtoamaan. Siis oikeesti VAU!

Pikainen raportti tämän päivän kisoista, tästäkin ehkä myöhemmin lisää, nyt ei jaksa. Lähdin kotoa vähän vaille neljä ajelemaan ja perillä olin 8:20. Kisat alkoi 9:00, joten oikein mainio ajoitus. Gimma tiputteli rimoja kahdella ekalla radalla ja kolmannella kun rimat pysyi ylhäällä niin ohjaaja otti kiellon, prkl. Mimmi varasti ekalla radalla. Kuulin kun huudettiin, että tulee jo ja aloin ohjata ja 2-rima alas. Kaksi seuraavaa rataa oli nollia ja voittoja. Edelleenkään Mimmin meno ei tunnu normaalilta. Mutta tästäkin ehkä sitten myöhemmin lisää. Olen nyt Turussa hotellissa enkä jaksa sen enempää keskittyä kirjoittamiseen.

Yksi asia on kuitenkin pakko tähän kirjoittaa. Kuvasin Bonon radat ja ennen toista rataa katsoin kaikki koirat, jotka meni ennen Bonoa. Ei vissiin olisi pitänyt katsoa kun tuli niin paha mieli :-(. Ohjaajat ohjasi ihan päin persettä ja sitten sättivät koiraa siitä kun ei mennyt niin kuin oli tarkoitus. Tsiius!! Mä oon vissiin vähän liian kiltti kun en uskalla tuollaisille ihmisille sanoa, että "hei, mee katsomaan peiliin ennen kuin ravoot koiralle". Yksikin ohjaaja lopetti radan kesken kun koira ei mennyt 3-hypylle. Ei sillä ohjauksella koira olisi ikinä tajunnut mikä se kolmas este oli. Ja sitten ne puolivalssittajat ennen pussia! Voi jestas! Miettikää nyt vähän kun teette puolivalssin, että mihin suuntaan te sen jälkeen sitä koiraa ohjaatte! Suurimmalla osalla tuon ohjauksen tehneillä koirat lähti hakemaan aa-estettä pussin sijaan, eikä ihme. Koko kroppa ja liike ja kaikki vei just sinne. Ja pointti oli se, että vaikka ohjaisi niin, että koira hakee väärää estettä niin ei saa olla koiralle vihainen, vaan miettiä, että miksi se haki sitä väärää estettä. Noora oli tässä niin ihana poikkeus ♥. Vaikka Bonokin teki jotain omiansa niin sitä ei siitä mitenkään toruttu. Ja miksi olisikaan toruttu :-)

Jos tätä nyt sattuu lukemaan joku sellainen, johon kalikka kalahtaa niin mun tarkoitus ei ole haukkua vaan herättää ajattelemaan, että ei se koira pahuuttaan mene väärin. Jo aikojen alussa sanottiin, että kun virhe tulee niin se on 99,9 prosenntisesti ohjaajan vika. Ja näin se kyllä on edelleen :-)

2 kommenttia:

Pasi kirjoitti...

Vähän samaa oon iteki huomannu kisoissa. Muutenkin vaikka kisattaisiin tosissaan, niin toivoisin vähän enemmän huumoria peliin.

-Pasi-

Eyespy treenit kirjoitti...

Mä olen ihan samaa mieltä. Tuollaista käytöstä on kamala katsoa ja usein tulee kyllä sanottua suoraan ohjaajalle.