lauantai 7. tammikuuta 2012

Ihana talvipäivä ♥

Vihdoin se on täällä! Talvi nimittäin ♥. Lunta on ehkä sellaiset 10-15 cm (metsässä vähemmän) ja pakkasta. Tänään vielä paistoi päivällä aurinko. Aivan ihana päivä siis :-)

Päivä alkoi Gimman tokotreeneillä puoli kymmeneltä aamulla. Oli tosi kiva pitkästä aikaa olla muiden kanssa treenailemassa :-)

Nouto: otin vauhtinoutoa muutaman toiston ja se kyllä toimii hienosti. Yhden kapulan sivulletuonninkin otin ja kivasti sekin meni. Noottia sain siitä, että Gimma istui vinoon. Pitäisi varmaan siihen jotenkin puuttua, mutta nyt olin vain iloinen, että toi kapulan sivulle ja piti kapulaa suussa kunnes sai luvan irrottaa. Tuo kun on ollut meille se vaikein osuus noudossa.

Ohjattu nouto: kerran vasemmalle ja kerran oikealle. Vasemmalle meni hyvin, mutta kun oikealle yritin lähettää niin lähti vasemmalle... Uusi toisto ja oikein. En ottanut tätä enempää.

Ruutu: näyttöruutu niin, että Gimma istui aika kaukana ruudusta. Oli varmasti suunnilleen sen matkan päässä kuin kokeessakin ollaan. Lähti tosi hyvällä draivilla ruutuun ja heitin pallon palkaksi. Ahnehdin ja kokeilin heti perään ruudun ilman näyttöä. Lähti tosi hyvin ruutua kohden, mutta taisi joku epäusko iskeä matkalla ja tuli takaisin. Yritin varmaan vielä kolmisen kertaa lähettää ja joka kerta lähti hyvällä vauhdilla, mutta ei vaan ruutu löytynyt. Piti antaa periksi ja tehdä näyttöruutu ja se oli jälleen loistava. Ei tietenkään voi olettaa pitkän taon jälkeen, että kaikki oppi olisi pysynyt päässä. Enkä mä ole tainnut montaa toistoa ottaakaan ilman näyttöä.

Hyppy: kerran hyppy + istu ja kun meni hyvin niin palkkasin siitä. Takaisinhyppyjä otin eri kulmista. Hienosti hyppää, vaikka ois kuinka sivussa.

Hyvä mieli jäi treeneistä. Jos nyt taas yrittäisin noissakin treeneissä käydä niin voisi tässä talven aikana hyvinkin hinkata ylemmän luokan liikkeitä ja sitten kun kevät lähestyy niin keskittyä avoimen liikkeisiin. Tokon SM-kisoihinkin mua ollaan houkuteltu, mutta mä en nyt ihan tiedä kun ne on Kuopiossa asti... Katellaan.

Tänään on meikäläinen saanut mukavasti raitista ilmaa. Ensin tokot kasvihuoneella, jossa lämpötila sisällä oli -7 astetta. Sen päälle pitkä metsälenkki n. 15 asteen pakkasessa ja illalla vielä innostuin korkkaamaan potkukelkkailukauden Mimmin ja Gimman kanssa. Tässä vaiheessa oli jo aika lailla lauhtunut ja pakkasta enää sellaset 6 astetta. Päivän päätteeksi kävin vielä Pimu-mummon kanssa privalenkillä. Mummeli nautti kun pääsi yksin lenkille ♥.

Nämä säät saisi nyt jatkua sinne kevääseen saakka! :-)

Ei kommentteja: