lauantai 14. tammikuuta 2012

Yhtä tokoa

Tänään aamu alkoi jälleen Gimman tokotreeneillä. Vähän ärsyttää herätä ennen aikojaan kun saisi nukkua, mutta kun vaan hilaa ahterinsa treenipaikalle niin johan on mukavaa :-).

Otettiin ensin ohjattua noutoa. Nyt laitettiin jälleen laitimmaiset kupit aika paljon lähemmäksi kuin se keskimmäinen. Ensin kaksi toistoa vasemmalle ja se on kyllä hyvin hanskassa. Sitten otettiin oikea puoli ja Gimma vaan paineli vasemmalle. Ei auttanut, vaikka ensin käänsin katseen oikean puoleiseen kuppiin ja sitten vasta lähetin. Gimma oli ihan varma, että sinne vasemmalle pitää mennä. Tein sitten liioitellun ohjauksen oikealle ja sitten vasta onnistui. Toinen toisto ja se oli jo ihan kiva. Susanna vihjaisi, että voisin tuossa koittaa samanlaista käsiohjausta kuin Henna tekee eli tehdä vähän niinku sylkkäri. Sillä se kaari tulisi ehkä jopa ihan itsestään. Pitää pistää muistiin ja koittaa seuraavalla kerralla noin.

Oli ihan pakko näyttää Susannallekin Gimman seuraamista ja oli se Susannankin mielestä hienon näköistä. Niin siistiä! Mun mielestä se tuntuu nyt ihan seuraamiselta ja Gimma on tosi hyvässä vireessä sitä tehdessään. Kiva kuulla, että ei ole vain mun tunne, vaan se oikeasti näyttää hyvältä. Ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin ;-). Asento on suora, mutta tuo hyvä vire aiheuttaa pientä edistämistä ja painamista. Silti mä olen niin fiiliksissä! On sellainen olo, että Gimma oikeasti tykkää tehdä tuota ♥. Tästä on kyllä nyt oikein kiva jatkaa treenaamista :-)

Ruutu: ensin kaksi näyttöruutua ja otin ensimmäistä kertaa naksun merkkaamaan oikean suorituksen/paikan. Johtuiko tuosta vai mistä, mutta kolmannella toistolla päätin lähettää ilman näyttämistä ruutuun ja Gimmahan paineli sinne oikein hienosti. Bileet pystyyn enkä enää ottanut lisää toistoja. Antoi uskoa, että ehkä se ruutu pikku hiljaa alkaa hahmottua Gimmalle :-)

Oli kyllä kivat aamutokot. Kiitos Piksulle ja Susannalle seurasta ja vinkeistä :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Välillä agilitya niin jaksaa taas lukea ;)

t. Pasi

Kati kirjoitti...

Eikö muka toko kiinnosta? ;-). Aksapäivitys tulee toivottavasti maanantain tai keskiviikon jälkeen :-)