maanantai 9. tammikuuta 2012

Seuraamista ja jääviä

Työkaveri pyysi multa apua tokon aloitukseen kun ei ole päässyt millekään kurssille ja sovittiinkin treffit sunnuntaille. Siis pyysi mua!! Mähän en osaa tokoa ollenkaan! Tai siis ainakaan koirakkokohtaisesti en osaa opastaa. Päätinkin sitten opettaa kuten olen itse Gimman kanssa aloittanut ja hyvin niillä näytti se homma sujuvan. Sovittiin, että hän harjoittelee kotona opittuja juttuja ja katsotaan jonkin ajan kulutta miten ne sujuu.

Itse otin Gimman kanssa hieman seuraamista eri mittaisina pätkinä. Välillä palkka ihan vaan sivulla olosta, välillä heti askeleen jälkeen ja välillä sitten taas pidemmän pätkän jälkeen. Gimma seurasi mun mielestä tosi hienosti koko ajan. Vähän samaan tyyliin kuin se tapaa tehdä ennen agilityradalle pääsyä. Josko se tästä pikku hiljaa alkaa näyttää siltä kuin pitääkin :-)

Jääviä otin myös. Ensin seisomista ja sitten maahanmenoa. Molemmat meni tosi hienosti! Aina oikein. Eikä edes epäröinyt käskyä kun vaihdoin seisomistreenistä maahanmenoon. Tuossa on melkein joka kerta käynyt niin, että kerran on tehnyt väärän asennon kun käskyä vaihtaa. Nyt siis heti oikein. Hyvä Gimuli!!

Enemmänkin olisi ollut kiva tehdä, mutta tuli käsiin jo sen verran kylmä, että oli pakko lopettaa. Mukavat hyvänmielen treenit :-)

Ei kommentteja: