torstai 5. tammikuuta 2012

Tokokärpäsen herättelyä

Olen ollut laiska. Ihan liian laiska. Koirien kanssa en ole tehnyt mitään muuta kuin lenkit. Sentään ne, mutta ei se oikein riitä koirille, jotka on tottuneet enempään.

Keskiviikkona piti mennä aksailemaan parin viikon tauon jälkeen. Järjestin työvuoronkin niin, että ehdin hyvin lämmittelemään koirat ennen treenejä. Mr. Murphy iski ja tuli ihan kamala pääkipu. Ei toivoakaan lähteä treenaamaan kun pienikin pään liike aiheutti tunteen, että aivot tulee pihalle. Töissä otettu burana ei auttanut yhtään mitään. Kotona sitten otin toisen ja menin nukkumaan ja heräsin melkein uutena ihmisenä. Edelleen hieman outo olo päässä, mutta ei enää paha. Harmitus oli kova kun en treeneihin päässyt. Onneksi koirat ei tienneet, että olisi ollut treenit tiedossa ;-)

Tänään sitten ajattelin, että ihan pakko edes jotain Gimman kanssa tehdä ja päätin herätellä uinumassa olevaa tokokärpästä. Se onkin ollut nukkumassa jo ihan liian kauan aikaa. Otin tosi pienen session, mutta sitäkin mukavamman. Gimma pieni oli ihan onnessaan kun sen kanssa tehtiin pitkästä aikaa jotain ♥.

Otin seuraamista vähän. Monta palkkausta ihan vaan sivulla olosta ja kontaktista. Voiettä kun se on niin tikkana siinä sivulla! Pari muutaman askeleen seuraamista ja todella hienoa oli. Otin myös muutaman käännöksen vasemmalle ja sekin tuntui oikein kivalta.

Otin myös noutokapulan tuontia sivulle. En uskaltanut mitään vauhtinoutoa tai edes noutoa ottaa lumisella pihalla. Gimma menee aika reippaasti kapulalle ja voi siinä sitten liukkaalla loukata itsensä. Päätin sitten ottaa vain kapulan tuontia. Ja sehän meillä se huonoin osio tosta liikkeestä onkin. Kolme toistoa niin, että iskin (heh) kapulan suuhun ja annoin käskyn ja Gimma toi joka kerta kapulan hienosti sivulle. Ja piti kapulaa just niin kauan kunnes vapautin! Mitä ihmettä on tapahtunut?? Tää oli ihan kamalan vaikea silloin kun sitä oikeasti viimeksi treenasin. Taisi tauko tehdä taas terää. Ennenkin olen huomannut kun olen pidemmän tauon pitänyt tokossa niin seuraavalla kerralla Gimma osaakin sen, mitä ennen taukoa ei osannut. Niin kävi nytkin.

Oli siis oikeat hyvänmielen tokot :-). EHKÄ mä taas vähän innostuin!

Ei kommentteja: