perjantai 13. tammikuuta 2012

Maanantain agility vaihtui tokoksi

Päivitystä jälleen viiveellä... Maanantaina olisi pitänyt olla agilityharkat kasvihuoneella, mutta kun mittari näytti -13° niin ei tehnyt mieli mennä aksailemaan. Varmaan ensimmäisten kunnon pakkasten aiheuttamaa paniikkia, mutta päätettiin silti vaihtaa treenit tokoksi. Sitä nyt voi vähän kylmemmälläkin tehdä. Mimmi rukka joutui myös tokoilemaan :-D

Gimman kanssa otettiin ensin vähän seuraamista. Viimeksi se meni mun mielestä niin hienosti niin halusin toiset silmät katsomaan hommaa. Ja eihän se Hennankaan silmään huonolta näyttänyt :-). Vire Gimmalla alkaa olla kohdillaan!

Ruutua otettiin nyt kolme toistoa näyttöruutuna eri etäisyyksiltä. Viimeksi ei mennyt ilman näyttöä niin nyt ajateltiin, että pitää tehdä varmoja suorituksia. Ja varmoja ne olikin kun kaikki onnistui.

Mimmin kanssa vähän seuraamista. Mimmi on kyllä aika taitava, jos se sille päälle sattuu. Ja nyt sattui. Aika valtavan hienoa touhua.

Ruutua otettiin Mimmulinkin kanssa. Ei ole sitä ikinä ennen tehnyt, joten otettiin namikuppi apuun. Vietiin ensin yhdessä namit kuppiin ja sitten jonkin matkan päähän ja lähetys. Ehkä kaksi toistoa näin kunnes Henna sanoi, että kannattaisi ehkä jättää Mimmi istumaan ja viedä itse yksikseen namit kuppiin. Näin tehtiin ja oli kyllä tosi paljon parempi eteneminen kupille :-)

Hitto vie kun treeneistä on jo niin kauan aikaa, että en muista mitä tein. Gimman kanssa kuitenkin otin vielä ohjattua noutoa namikupeilla. Nyt vietiin kuppeja jo lähemmäksi oikeaa paikkaa ja taisi Gimma mennä sinne vähän liian suoraan. Mä nyt vasta tajusin miksi ne reunimmaiset kupit on olleet lähempänä kuin kokeessa. No, että koira oppii sen kaaren, millä menee kapulalle! Ou jee... Eipä ole kukaan tuota mulle aiemmin sanonut, enkä sitä itse ole ymmärtänyt. Olen vaan luullut, että se nyt vaan on helpompaa kun ne reunimmaiset on lähempänä :-D

Mimmin kanssa otin kans vielä jotain, mutta mitä? Ainakin hyppyä kokeiltiin. Ei lähtenyt ilman apua. Namikuppi kehiin niin johan lähti. Jopa silloin kuin ei olisi pitänyt.

Kivat tokotreenit, vaikka Mimmin kanssa mun touhu on tyyliin "ei se kuitenkaan mitään osaa". Miksi ihmeessä ei osaisi, jos vaan opettaisin? Ei vaan jostain syystä nappaa kun näyttää siltä, että Mimmi ei nyt ihan ole syttynyt tokoon (mun vika tietenkin!) vaan agilityyn!

Ei kommentteja: