tiistai 19. helmikuuta 2013

Palikat omassa päässä paikoilleen

Eilen olin treeneissä Eltsun kanssa. Mulla oli mukana kaikki kolme. Tehtiin Eltsulla olleesta radasta pari pätkää. Toisessa harjoiteltiin radan alkuun vähän kauempaa ohjaamista ja inhottavaa takaakierto-viskileikkausta. Toisessa pätkässä oli sitten ihan vaan tavallisia leikkauksia jopa kuusi kappaletta.

Gimman eka pätkä ihan jees. Alun pikku sivuttaisirtoamisessa ei mitään ongelmaa. Oletin tuon viskileikkauksenkin onnistuvan, mutta eipä onnistunut. En osannut lähteä tekemään leikkausta tarpeeksi ajoissa ja Gimma kääntyi väärään suuntaan. Otettiin pari toistoa palkalla ja siinä vasta huomasin kuinka aikaisin voin sen leikkauksen tehdä. Sitten se onnistui tosi hyvin myös ilman palkkaa. Wuhuu!!

Puomia otettiin vähän erikseen eikä nyt ollut yhtä nopea suoritus kuin viimeksi. En tiedä vaikuttiko se, että puomi oli ihan vähän vaan irti seinästä ja kasivuoheen katto kaartui päälle. Mimmikin hidasteli ja siitä ajattelin, että voiko vaikuttaa kun katto on niin lähellä. Ehkä se voi. Ei nuokaan mitään hitaita puomeja tosiaankaan ollut, mutta viime kerran draivi puuttui. Silti ihan tyytyväinen olin.

Mimmin kanssa ihan samat ongelmat kuin Gimmankin, eli viskileikkaus ei onnistunut. Ja samat kuviot, että otettiin palkan kanssa. Kyllä se siitä sitten onnistui ilman palkkaakin. Oma sijoittuminen tosi tärkeää, samaten hartialinja sekä se leikkausliike. Näitä on kyllä välillä niin hyvä harjoitella. Voisi joskus oppiakin kun vaan "joutuu" tekemään. Lopuksi puomia tuplapalkalla. Ei nopea (mutta ei nyt hidaskaan) puomi Mimmilläkään, mutta katsoi aika kivasti kontaktilla eteenpäin, joten sinänsä hyvä treeni :-)

Daamin kanssa otettiin putkea ja sen perään kaksi hyppyä. Meillä oli musta putki käytössä, joten suoristin vähän, ettei heti mene mönkään. Kovin mutkalla olevaa ei muutenkaan ole vielä menty. Ensin muistutin pelkästään miten putki mennään ja se meni heti kuin vanhalta tekijältä. Lähti putkelle jo aika pahasta kulmasta. Seuraavaksi palkka hypyn taakse ja putken kautta otettiin sinne. Hieman empi ennen hyppyä, mutta meni kuitenkin. Toinen toisto oli jo paljon parempi. Lopuksi palkka toisen hypyn taakse ja tässä otettiin ensin vaan niitä kahta hyppyä, että hoksaa niitä olevan kaksi... Hyvin meni pelkät hypyt, mutta putken kautta taas pienen pientä empimistä. Meni kuitenkin oikein. Kiva pikku pätkä lapsosen kanssa.

Gimman kanssa leikkausharjoitukset meni oikeastaan paremmin kuin osasin odottaa. Tiesin, että se ne osaa, mutta silti oletin, että mulla on kova työ saada se menemään se leikattava hyppy. No ei kovin kova työ tosiaankaan ollut. Ja kun toistoja otettiin niin mun rytmitys vaan parani ja mentiin niin hienosti koko juttu. Oli kolme leikkausta putki ja taas kolme leikkausta. Makee fiilis kyllä tästä pätkästä :-)

Mimmin kanssa ajattelin ensin, että en edes tee koko leikkausharjoitusta kun ei se osaa leikkauksia. Just joo! Kukahan niitä ei ole osannut, kysyn vaan :-D. Mimmi meni niin hienosti. Pienen pientä kysymistä, että tääkö ihan varmasti, mutta kovin sujuvasti mentiin heti Mimmiksi. Useampi toisto ja sitä paremmin mentiin eli minä sain rytmin Mimmille sopivaksi. Vitsit, tästä vasta fiilikset nousikin!! Ja kun kerran molemmilla aikuisilla koirilla meni tuo harjoitus älyttömän hyvin niin taitaa olla niin, että minä olen vihdoin ja viimein tajunnut miten noi leikkaukset tehdään. Oli ehkä jo aikakin :-P

Daamin kanssa otettiin myös leikkauksia. Se menee kyllä tosi kivasti. Vähän alussa näytti epävarmalta, mutta meni silti ihan oikein. Minä en vaan voinut kovin aikaisin leikata takana kun ei meinannut mennä siivekkeiden välistä. Viimeinen toisto oli tässä kaikista paras. Meni tosi tietävän oloisena ja minä pystyin leikkaamaan aikaisin. Hyvä pikku Daami!!

Olen ajatellut, että noita Daamin pentuajan treenejä olisi aika kiva saada videolle, mutta en koskaan ole muistanut ottaa kameraa mukaan. No nyt muistin, mutta en muistanut kuvata/nakittaa kuvaamaan. Ehkä ensi kerralla onnistuu jo molemmat :-D

Kiitos Eltsu treeniseurasta ja treeni-ideoista. Oli oikein mukavaa :-). Varsinkin tuosta leikkaustreenistä olen kyllä edelleen ihan täpinässä. Vihdoinkin sain palikat omassa päässä kohdilleen ja ne alkoi sujua! Mahtifiilis :-)

Ei kommentteja: