torstai 10. heinäkuuta 2014

Huh hellettä!!

Ihan järkyttävän kuuma ollut tämän viikon ajan. Ja kun ei vieläkään ole sitä ilmalämpöpumppua hommattu niin meidän talo on kuin sauna. Tosi kiva jättää koirat sisälle työpäivän ajaksi kun kotiin tullessa lämömittari näyttt piirun verran alla 30°C...

Onneksi on nuo montut tuossa kävelymatkan päässä. Tullut siellä ilatmyöhään käytyä, jolloin muiden uimareiden paikallolon riski on kovin pieni :-)

Anja oli tullut Vaasassa käymään ja eilen käytiinkin yhdessä uittamassa koiria. Oli kyllä niin kiva nähdä pitkääkin pidemmän ajan jälkeen :-)

Tänään testasin koirien kanssa uusia vesileluja. Ostin ne kyllä jo viime kesän lopulla jostain poistomyynnistä, mutta silloin ei niitä enää päässyt testaamaan. Nyt oli mukana ja hyvin toimii. Tähän asti olen heitellyt keppejä ja ne kyllä hukkuu noilta koirilta kamalan helposti. Nää paksuhkot oranssiset lelut löytyi helposti. Gimmakin lähti hakemaa aika kaukaakin lelua kun sen sinne jätti (toisen lelu oli tässä vaiheessa mukavampi). Pitää muistaa noi nyt ottaa aina mukaan :-)


Ei kommentteja: