lauantai 26. heinäkuuta 2014

Huh hellettä!!

Ihan liian kauan on ollut nyt hellettä! Ei meinaa kestää enää. Varsinkaan siksi kun sisällä on vielä kuumempi kuin ulkona. Maanantaina tilataan ilmalämpöpumppu niin elämä helpottuu. Ehkä mä en sitten enää niin kovasti valita helteistä kun töiden lisäksi kotona sisällä on siedettävä lämpötila.

Koiratkin tuosta kärsii. Onneksi sain viime keskiviikkona lounaan jälkeen lähteä kotiin tekemään hommia. Sain olla myös torstain ja perjantaina etätöissä. Niin mahtavaa!! Koirilla oli huomattavasti mukavampaa kun saivat makoilla ulkona varjossa :-)

Maanantaina käytiin Hennan ja Piia P:n kanssa kentällä treenaamassa. Moka!! Ois pitänyt vaan jättää väliin kun oli niin kuuma. Mulla oli koirilla koko ajan viilennysloimet päällä ja niitä vähän väliä kastelin. Vettäkin joivat ihan hyvin. Olisiko sitten etukäteisnesteytys mennyt pieleen kun Gimma sai ilmeisesti jonkinasteisen lämpöhalvauksen treenien jälkeen. Oksenteli ja oli vaisu. Oli kuitenkin tolpillaan koko ajan. Onneksi oli vielä vettä jäljellä niin Piian kanssa kasteltiin sen jalat ja mahanalus ja pistetiin hetkeksi seisomaan tassut vedessä. Kotona oli ihan normaali itsensä. Huh!! Kyllä säikähdin!

Treeneistä sen verran, että treenirata oli helppo. Sovellettiin yhtä Hilpin rataa. Luulin, että se oli 1-luokan rata, mutta olikin näköjään kakkosen rata. Eipä tuo mitään haittaa :-D. Gimman kanssa tavoitteena oli vain treenata kontakteja radalla ja harjoitella leikkauksia. Nyt taas leikkaukset tökkäs pahasti. Hemmetin olkapää kun en saa sitä kuriin... Nyt kun tätä kirjoitan niin tuli mieleen, että myös jalkojen suunta oli kyllä ihan pielessä. Kengänkärjet osoitti ihan minne sattuu. Tämä nyt pitää pistää mieleen jatkoa ajatellen, että kiinnitä huomiota myös jalkoihin noissa leikkauksissa!!

Gimma varasti kerran kontaktilta, jonka jälkeen alkoi taas hiipiä. Sain onnistuneet, mutta hitaat kontakti aikaiseksi, jonka jälkeen sitten muutama nopea vapautus. Tasapainoilua taitaa olla tää koko ajan.

Daamin kontaktit alkaa näyttää tosi hyvältä. Ei epäröi kiipeämään lähtemisessä ja kontaktit alkaneet toimia oikein hyvin. Nyt parina kertana on ollut namikuppi yhden esteen jälkeen, ei siis ole enää päässyt suoraan palkalle kontaktilta. Tämä piti tehdä siksi, että saisin Daamin paremmin tajuamaan, että katse eteenpäin, vaikka mä tulen jäljessä. Näissäkin tilanteissa on mennyt kyllä hienosti alas asti, mutta sen jälkeen tullut pois kontaktilta ja kääntynyt katsomaan, mihin mä jäin. Tänään uskalsin kokeilla kokonaan ilman palkkaa ja jestas se meni hienosti!! Sekä aa että puomi oli varsin mallikkaita. Pujottelu oli ihan hirmu hieno joka kerta ja vauhtia on tullut tosi paljon lisää. Hyvä Daami ♥.

Keskiviikon epiksiin olisin niin halunnut mennä testaamaan noita kontaktien tasoa kisatilanteessa. En mennyt kun oli niin kuuma. Oishan tuollainen testi saattanut tulla vähän liian äkkiä. Mutku ois ollu kiva nähdä tilanne vieraalla kentällä :-D

Kuumasta huolimatta ollaan nyt aloitettu keinun treenaaminen uudelleen alusta. Ollaan nyt kahtena päivänä otettu pikku treenit sen jälkeen kun tää meidän etupiha menee kokonaan varjoon, eli aika myöhään. Mähän sen jo kerran aloitin, mutta hätäilin sitten ennen Klagia, että pakko saada kuntoon. En saanut, sain vain huonomman keinun aikaiseksi. Nyt tosiaan uudelleen alusta ja rauhakseen. Jos osaan!! Ollaan otettu siis vain tuota keinun alasmenoa niin, että ensin oli ehkä vain 5 cm ylhäällä keinun pää ja toisella treenillä oli jo n. 10 cm ilmaa välissä. Näyttää tällä hetkellä varsin hyvältä ja uskon, että aika äkkiä tuo tuosta saadaan kuntoon.

Ei kommentteja: