keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Klag #16 11.-13.7.2014

Ihana viikonloppu!! On muuten aikaa siitä kun viimeksi olen ollut mökkeilemässä Klagissa ja kisannut ihan joka päivä. Hirmu mukavaa oli pitkästä aikaa! Ja seurakin oli parasta A-luokkaa kun Mari tuli mukaan. Marilla on Daamin veli, Jesperi. Molemmat "lapset" aloittivat kisauransa tuolla. Jesperi kisasi kaikki radat ja Daami lauantaina yhden agilityradan ja sunnuntaina hyppyradan.

Mökkeily on mukavaa kun varustelu on kohdillaan :-)


Mukavan rentoa oli kun koirat saivat olla vapaana pihalla. Toki ne oli tuossa vain silloin kun me oltiin paikalla. En niin paljon luota ainakaan omien pysymiseen noin heppoisen aidan takana :-D

Perjantaina Gimmalla oli yksi agilityrata. Startti oli vasta tosi myöhään, mutta silti sain hyvän fiiliksen radalle. Harmittavasti yksi rima tipahti. Muuten kohtuu ok rata.


Lauantain ensimmäinen rata oli Sari Mikkilän käsialaa. Radan alku oli tosi kiva. Siihen keksi vaikka mitä vaihtoehtoja. Päätin kokeilla sokkaria 3- ja 4-hypyn väliin, vaikka epäilinkin, että en osaa tehdä sitä tarpeeksi ajoissa. No, en osannut, mutta onnistui tuo kohta kuitenkin ilman virhettä. Kepeillä hätäilin ja Gimma meni 2-väliin. Harvinainen virhe, mutta näemmä sekin on mahdollista kun ei ohjaa kunnolla :-P. Aa:lla mulla on nyt treeneissä ollut natsimeininki, kun alas-käsky kuuluu niin sinne pitää pysähtyä ja vasta luvalla pois (ollaan pari konatkivirhettä saatu lähiaikoina kisoista). Nyt lähti ilman lupaa, joten palautin kontaktille.


Daami kävi kokeilemassa agilityradan tekoa. Mietin tämän radan väliinjättämistä kun ei osata vielä kontakteja kuten kisoissa pitää osata. Keinua ei osata ollenkaan, eikä mun viime hetken treenit todellakaan parantanut osaamista. Uskoin, että tuo saattaa vaikuttaa myös puomin suorittamiseen ja vaikuttihan se. Daami ei tiennyt, että se on puomi, vaan luuli menevänsä keinulle. Kun tajusi, että maa ei lähde jalkojen alta pois niin mentiikin ihan kivaa vauhtia loppuun saakka. Pujottelusta olen ylpeä!! Hienosti pieni pujotteli loppuun saakka :-)


Gimman lauantain toisella radalla tipahti rima. Niin harmi kun rata oli muuten kovin sujuva. Rimasta huolimatta olin kovin tyytyväinen rataan. Varsinkin aa:n jälkeiseen kohtaan :-)


Sunnuntaina olikin sitten ensin 3-luokkien molemmat radat ja sitten 1-luokkien. Mulle oikein sopiva järjestys. Olisikohan järjestäjien omilla toiveilla ollut tässä vaikutusta ;-)

Gimman ekaan rataan olin tosi tyytyväinen. Jotenkin sain sössittyä kuitenkin Gimman viimeisen hypyn ohi (ja joo, ruma sanakin tulee suusta, anteeksi) ja kun sen korjasin niin tuli vielä rimakin alas. Mutta niin makee fiilis tuon radan jälkeen!! :-)


Gimman viimeinen rata oli hyppäri. Tääkin varsin hieno, mutta yksi rima tipahti. Yritin miettiä syytä tuohon, mutta en keksinyt. Vasta kun katsoin videon isolta ruudulta niin näin, että juoksen koiran linjaa kohden, joka aiheuttaa tiputuksen. Enpä ollut moista edes ajatellut tutustumisessa. Pitää jatkossa tuollaisekin kohdat katsoa tarkemmin :-)


Daamin hyppäri meni sairaan makeesti. Mulla on rytmityksen kanssa kovasti sen kanssa ongelmia kun ei kulje samaa vauhtia Gimman kanssa. Eikä tosiaankaan vielä tarvitsekaan kulkea! Tekee vaan mulle ohjaamisesta haastavan, enkä oikein osaa tutustua rataan kunnolla. Radalla oli rengas ja muuri, joista en tiennyt kuinka ne onnistuu. Molemmat meni tosi hienosti. Ja pujottelukin oli vallan mainio. Hyvä Daami ♥. Saatiin nolla, jolla tultiin 2. sijalle. Ihan uskomatonta! Olin ihan varma, että ne muut nopeat menijät pesevät meidät mennen tullen. Sen ne olisikin tehneet, jos olisivat saaneet nollan...


Myös Mari ja Jesperi saivat nollan. He onnistuivat agilityradalla. Niin siistiä!! :-)

Meidän möllinollittelijat:

Vaikka ainoa mölli näistä kahdsta taisi olla Daami :-D. Sen verran upeeta oli Jesperin ja Marin meno :-)

Niin kivaa oli pitkästä aikaa viettää pitkä Klag-viikonloppu, että on mökki varattu myös ensi vuodeksi :-). Sitähän ei sitten kukaan osaa sanoa, mitä tässä vuoden aikana tapahtuu, mutta onpa nyt kuitenkin varattuna! :-)

Ei kommentteja: