tiistai 27. huhtikuuta 2010

Eijan koukeroita

Mua jäi niin harmittamaan maaliskuun Tsau:n kisat kun en päässyt Mimmin kanssa Eijan radoille kun ne näytti niin makeilta. Sain radat käsiini ja eilen sitten rakennettiin yksi niistä:


Oltiin Jennin kanssa kahdestaan treenaamassa Vöyrillä ja kyllä oli raskasta siirtää kontaktiesteet paikoilleen! Eivät todellakaan ole mitään kevyitä versioita nuo. Melkein teki mieli jo luovuttaa, mutta sisulla ne paikoilleen saatiin. Radan rakentamiseen meni 40 minuuttia aikaa :-O. Ihan puhki poikki oltiin jo ennen kuin treenit edes alkoi.

Gimman kanssa alkua sekä takaakierto-niistolla että takaakierto-päällejuoksuna. Molemmilla tavoilla meni hyvin. Aa oli jokaisella kerralla kohtuullinen. Sain hyvin muurille ja tosi kivasti lähti seuraavalle hypylle takaakiertoon. Kerran vein muurille jotenkin tosi huonosti kun Gimma kaatoi tolpan. Se kaatui suoraan mun pohkeeseen ja kyllä muuten sattui. Kiva mustelma tulossa siihen :-P. Muurin jälkeiselle hypylle päällejuoksu ja siitä putkeen. Keinu oli hyvä. Meni aika kivasti loppuun saakka, vaikka itse jäin taakse. Valssilla seuraava hyppy ja siitä puomille. Hiidaaass.... Otin puomin loppua kerran hetsaamalla, että Gimmalle jäisi tunne, että se pitää mennä lujaa loppuun. Joo, ei jäänyt :-P. Ärsyttää kun se pitää tuohon loppuun hidastaa. Alku menee sellaista vauhtia, että jos se pysyisi loppuun saakka niin olisin ihan tyytyväinen (ainakin nyt tuntuu siltä). Jennillä oli nameja mukana, joten otettiin sitten muutama puomi niin, että siellä oli namit valmiina. Näin meni loppuun saakka, mutta ei mitenkään salamannopeasti. Pääasia, että liikkui kuitenkin koko ajan. Ehkä mun pitää nyt hetkeksi ottaa namit tuossa käyttöön kun ei muut temput näytä tepsivän.

Puomilta läpsyllä putkeen ja pakkovalssilla kepeille. Hyvin kesti kepeillä reippaankin sivuttaisirtoamisen. Pussin jälkeisellä hypyllä mulla oli ongelmia. Pussi oli nyt tosi nopea koska tuuli niin, että pussi oli enemmänkin putki. Yritin pussin jälkeiselle hypylle niisto-sokkaria, mutta en ehtinyt sinne tarpeeksi hyvin. Perinteinen pyöritys sujui paljon paremmin tuossa kohden. Lopussa leikkaus hypyllä 18. Se vaatikin pientä hiomista ennen kuin onnistui. Mun piti vähän enemmän liikkua Gimman mukana edellisillä hypyillä niin sain oman liikkeen paremmin 18:lle, jolloin leikkaus onnistui. Mun leikkaava liike vaan tuli jälleen liian myöhään. Toisella kerralla otettiin tuo poispäinkäännöksenä ja se oli kyllä tosi paljon parempi. Ja mä kun luulin, että en poispäinkäännöksiä Gimman kanssa osaa. Luulo ei näemmä ole tiedon väärtti :-)

Mimmin kanssa alkua myös niistolla ja takaakierto-päällejuoksulla. Niisto sopii kyllä Mimmin ohjaukseen paremmin. Noita ois kyllä joskus kiva kellottaa, että mikä oikeesti olisi se nopein tapa. Pitäisi jostain hommata kunnon sekunttari niin voisi tuotakin joskus tehdä kun puhelimesta ei ajanottotoimintoa löydy. Muurille sain myös Mimmin hyvin (sillä kertaalleen kaatui myös muurin tolppa!) ja siitä hienosti takaakiertoon, jonka perään päällejuoksu ja putkeen. Keinu oli nyt tosi huono. Johtuu luultavasti siitä, että meillä oli Woffin huonompi keinu käytössä, on korkeampi ja raskaampi kuin keinut yleensä.

Puomi oli nopea, mutta pysähtyi ihan liian aikaisin. Ärsytys!! Viime treeneissä meni niin hienosti yksikseen loppuun ja nyt taas ei tajunnut yhtään mitään. Otettiin sitten Mimmillekin namit käyttöön ja kyllä lähti :-D. Ensimmäisellä kerralla se ei tajunnut, että siellä oli namit. Oikea paikka jostain syystä silloin löytyi aika kivasti, mutta en sitten vapauttanut kun sen piti ne namit syödä. Ilme oli hyvä kun se sai yhtäkkiä hajun nenään, Jee! makkaraa!!! Toisella toistolla täydellinen puomi namien kanssa. Nyt siis molempien kanssa hetkeksi namit käyttöön vähän matkan päähän alastulosta, että paikka tulisi niille taas selväksi.

Kepeille yritin viedä pakkovalssilla ja voi jestas, että se oli Mimmin kanssa hankalaa. Varmaan kymmenes toisto vasta toi tulosta :-P. Hyvää kuitenkin oli, että Mimmikin kesti sivuttaisirtoamisen kepeillä hienosti. Pussin jälkeen niisto-sokkari onnistui ja leikkaus 18:lla oli oikein mainio. Ei juurikaan hidastanut ennen leikkausta. Hyvä Mimmi :-)

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Sä osasit keppien pakkovalssin tosi hyvin sen jälkeen kun ekan kerran sait onnistumaan, eipä aliarvioida :)

Meillä on kyllä sekunttikello, sit kun vaan muistaisin vielä ottaa mukaan treeneihin :-P