perjantai 9. huhtikuuta 2010

Päivätreeniä keskiviikkona

Käytin viimeisen lomapäivän hyväksi ja menin Piian kanssa päivällä treenaamaan. Tehtiin treeniringin maaliskuun rata esteestä 11 eteenpäin. Radalla sai tehdä jälleen kaikkea kivaa.

Gimman puomi oli tällä kertaa aika kohtuullinen. Varsinkin toiseen suuntaan se meni sen jo ihan mukavaa vauhtia ja pysähtyi hyvin loppuun. Tehtiin ensimmäisen puomin jälkeiseen kohtaan saksalainen + vastakäännös sekä päällejuoksu + poispäinkäännös. Molemmat toimi oikein hyvin. Kepeillä onnistui takaaleikkaus, pakkovalssi ja päällejuoksu. Päällejuoksu ei toiminut heti ensimmäisellä kerralla vaan jätti viimeisen välin pujottelematta. Laitoin palkan keppien päähän valmiiksi ja onnistui. Tämän jälkeen onnistui joka kerta ilman valmiina olevaa palkkaa. Mä itse vaan en tuossa osannut liikkua tarpeeksi ripeästi, joten jatko oli sitten aika haasteellinen, mutta onnistui kuitenkin. Keppien jälkeen tehtiin valssia, vastakäännöstä, sokkaria, leijeröintiä yms. Kivasti meni kaikki. Gimma on kyllä nyt alkanut lukea rataa tosi kivasti eikä enää pahemmin tule hypyiltä pois, vaikka itse jo lähden seuraavaa estettä kohden.

Lopuksi yritin saada Gimmalle vauhtia puomille. Namit ei kyllä tuossa pelitä kun se ei ole mitenkään ahne. Lelu on sen juttu. Tein sitten muutaman toiston niin, että lelu oli valmiina siinä kohden, mihin halusin Gimman pysähtyvän. Gimma remmiin ja hetsausta. Tällä sainkin sen aika hyvin kiskomaan puomille ja 2/3 puomista menikin aika hurjaa vauhtia, mutta sitten alkoi hiipua. Tässä kohden autoin remmistä Gimman oikeaan paikkaan ja saman tien vapautus ja lelulla repimistä. Oisinko ottanut jotain viisi toistoa ja viimeisellä kerralla en juurikaan ehtinyt auttamaan remmistä yhtään. Ehkä me jatketaan tällä linjalla nyt kun voin tuota yksin tehdä. Harmi kun kotona ei ole puomia :-(

Mimmi on kyllä ihan sikataitava. Ainoastaan keppien päällejuoksu epäonnistui ensimmäisellä kerralla, kaikki muut oikeastaan heti. Hyvin se kestää kepeillä leikkauksenkin kun vaan maltan odottaa, että se ehtii pujotella pari väliä ennen kuin lähden tekemään leikkausta. Etukäteen olin ajatellut, että keppien jälkeinen leijeröinti ei meiltä ikinä onnistu, mutta kuinkas sitten kävikään :-D. Mimmi irtos tosi hienosti eikä mitään ongelmaa tuon kanssa. Uskomatonta! Muutenkin se on kyllä alkanut kulkea vähän kauempana musta. Ensimmäisellä kerralla kun keppien jälkeen olin mennyt viereisen hypyn taakse (kepeiltä sivuun ja takaisin päin) jo ottamaan vastaan niin Mimmi painelikin kepeiltä suoraan edessä olevalle hypylle. Ihanaa kun se ei enää ole niin mussa kiinni, mutta toisaalta haastavaa muistaa tuo jatkossa. Yhä enemmän tulee tärkeäksi se ajatus, että ei saa olettaa yhtään mitään. Puomi Mimmulilla oli joka kerta hirmu hieno. Hyvin kesti mun häiriötkin.

Ei kommentteja: