lauantai 4. joulukuuta 2010

Taitava Gimma

Olen keskiviikon treeneistä unohtanut kirjoittaa. Marko oli rakentanut Alen Marekovicin radan, joka oli ollut viikonloppuna Kemin kaamosrallissa. Rataa jouduttiin hieman muuttamaan, että saatiin mahtumaan kapeaan kasvihuoneeseen. Aika lailla samanmoinen siitä kuitenkin tuli. Keinun jälkeen hypyt vähän kapeammalla.


Sen verran oli kova pakkanen, että hetken mietin kannattaako edes lähteä treeneihin. Musta on vanhemmiten tullut aika kylmänarka. Eipä se kyllä koirillekaan hyvää tee liian kylmässä treenata. Nyt pakkasta oli sellaiset 12-13 astetta, että oltiin ihan rajamailla kannattaako treenata. Päätettiin sitten tehdä niin, että jokainen tekee koiransa kans yhdellä kerralla sen minkä aikookin niin ei tule odottelua kertojen väliin.

Alkua ensin niin, että pakkovalssi 2:lla ja valssi 3-4 väliin ja siitä putkeen. Ei ollut kovain sujuvaa. Myöhässä olin koko ajan. Toinen versio oli takaakierto-valssi 2:lle ja leikkaus 4:lla. Tämä oli parempi. Vähän liian myöhään uskallan leikkauksissa lähteä liikkumaan etenemissuuntaan. Otin vielä kertaalleen uusiksi ja nyt sain oman liikkeen kohdilleen ja Gimma meni kyllä hyvin.

Puomille otin pyörittämällä, joka ei kyllä sovi mulle ollenkaan. Suunta hukkuu ja pyöriminen jää päälle :-D. Sylkkärin tapaisella tein tuon myös sekä ihan vaan lähettämällä puomille ja leikkaamalla takana. Puomilta hypylle ja pyöröytys kepeille päin ja siitä putkeen. Vähän etumatkaa, hyppy ja lähetys kepeille (itse siis olin keppien puolelle). Meni oikein sisälle, vaikka tein mitä. Koitin myös niin, että lähetin Gimman puomille ja leijeröin kepit, valssi hypyllä (toista kautta) ja putkeen ja jäin hallin seinän puolelle ohjaamaan ja siitä sylkkärin tapaisella kepeille. Meni ihan sairaan hienosti! Tää oli jopa nopeampi vaihtoehto meille. Tai siltä ainakin tuntui, että Gimmalla pysyi vauhti paremmin. Ei kuitenkaan kellotettu tuota.

Keinun jälkeisellä hypyllä tein niisto-sokkarin ja seuraavalle twistin. Toimi kivasti kun vaan muisti tuon niisto-sokkarin jälkeen ohjata koiraa :-D. Jotenkin jäin siihen liian jumiin. Oikeastaan jäin ihmettelemään kun niisto-sokkari onnistui joka kerta! Kun teen sen selkä kohtuu suorana niin onnistuu, mutta jos kumartelen niin ei onnistu millään.

Treenit oli tosi kivat. Jäi sellainen olo, että Gimma oli tavallista taitavampi. Nyt toivotaan, että taitavuus pysyisi ainakin huomisten kisojen ajan.

Mimmistä pitää mainita sen verran, että näyttää ihan normaalilta nyt. Kovasti haluaisi lenkeille mukaan, mutta en sitä vielä voi ottaa. Lepoa määrättiin viikon verran. Ihan pikku, pikku lenkin tein tänään. Hissukseen mentiin ja olisikohan siinä mennyt jotain 10 minuuttia. Ei ainakaan näytä siltä, että oisi jotenkin huonosti vaikuttanut. Positiivisilla mielillä olen edelleen Mimmin suhteen :-)

Ei kommentteja: