perjantai 10. joulukuuta 2010

Vihdoinkin niisto-sokkari onnistuu Gimman kanssa!

Keskiviikon treeneissä se sitten tapahtui. Joka ikinen kerta niisto-sokkari onnistui! Mä oon niiiiin täpinässä tästä. Olin jo melkein luovuttanut, että Gimman kanssa en ikinä voi tehdä tuota niin kuin se pitää tehdä. Onneksi en luovuttanut. Nyt se onnistuu, jee!! Molemmin puolin yhtä hyvin :-)

Kepeillä päällejuoksu aivan bueno. En uskaltanut tehdä kisoissa tuota kun ei olla treenattu kuin ehkä kerran. Kyllä mä nyt taidan jatkossa uskaltaa sen tehdä. Sen verran kivasti meni.

Mitäs kaikkea muuta me tehtiinkään? Okseria treenattiin puomin jälkeen eikä kertaakaan tippunut. Meillä ei kyllä rimat olleet ihan tapissa. Tuohon olisi ehkä kannattanut laittaa, vaikka muut olisikin olleet pakkasen takia vähän matalammalla. Viskileikkaus pelittää. Pyörityksessä ongelmia, en sitä osaa, joten pistetään se treenin alle. Keinun kanssa ei mitään ongelmaa. Mitä lie tapahtui kisoissa kun tuli kesken pois.

Oli kivat pikku treenit ja lauantaina uudelleen ellei ole liian kylmä.

Mimmi on nyt ollut tämän päivän ilman lääkettä. On nyt tosi hyvässä kunnossa ja toivonkin kovasti, että ei huonone kun lääkekuurit loppui!

Ei kommentteja: